2777
2789

خداتو شکر کن که نداری من از همون هفته هفت تا الان یسره دارم بالا میارم و کمر درد دارم 

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها من شش مهر باید پریود میشدم نشدم  اصلا درد هم نداشتم مثل خیلی ها که میگن حس میکردن پریود میشن ولی نشدن ولی از دیروز یه کمر درد دارم یه جورایی انگار پری بشی ولی با دلدرد نیست علایم هم هی قطع و وصل میشن 😁 به نظرتون اینکه بعد شش روز تاخیر یهویی کمرد درد گرفتم و یه جوری خامیه قاعدگی دارم طبیعیه ؟

✌Bi kurdî dijîm u bi kurdî dimrim ✌
☺یعنی بارداری بدون ویارم میشه

اره عزیزم میشه .من اول سینه درد شده بودم بعد تو ماه رمضان بود عقب انداختم گفتم شاید روزه میگیرم بدنم ضعیف شده بعد ۱۵ روز گفتم حالا ی تست بزنم کهمثبت شد.اصلا ویار نداشتم ولی باد افتاده بود تو دندونام پدرم در اومد خیلی بد بود

نذر سوره اسرا دارم.۵تا مونده اگه کسی میتونه کمک کنه اگه خواستید بخونید لطفا بهم بگید...ممنون

اکثر بارداری های راحت و بدون ویار مال پسره😍

ولی دخترا یکم اذیت میکنن😍

خدا پشت پناهم بودی بازم باش،همیشه دستمو گرفتی بازم بگیر،خدایا زندگیمو بچم رو به اسم الله بیمه کردم،خودت نگهدارمون باش
اکثر بارداری های راحت و بدون ویار مال پسره😍 ولی دخترا یکم اذیت میکنن😍

نه بابا خواهرشوهر من پدرش در اومدتو بارداری و بچشم پسره

نذر سوره اسرا دارم.۵تا مونده اگه کسی میتونه کمک کنه اگه خواستید بخونید لطفا بهم بگید...ممنون
اخه میگن کسی که حالت تهوع داره قلب بچش داره تشکیل میشه ونشونه ی خوبیه...ولی من ندارم

من نشنیدم تا حالا

تو که تیک بارداری داری

آره باردارم تو هفته پنجم از دیروز کمرد درد خاصی دارم نگرانم اتفاقی بیافته  سابقه سقط هم دارم .خواستم بدونم تو این سن وقتی از تاریخ قاعدگی هم گذشته همچین دردهایی عادی هستن یا نه ؟ یه جورایی انگار زیادی سر پا ایستادم و کمرم گرفته و خامه و یه درد مبهم تو کمر و لگنمه

✌Bi kurdî dijîm u bi kurdî dimrim ✌
اخه میگن کسی که حالت تهوع داره قلب بچش داره تشکیل میشه ونشونه ی خوبیه...ولی من ندارم

نن ک نشنیدم ... ولی اینو میدونم حالت تهوع مال کمبود ویتامین ب 6 فکر کنن اگه دقت کنی کسی ک خیلی حالت تهوع داره دکتر واسش ویتامین ب6 تجویز میکنه

آره باردارم تو هفته پنجم از دیروز کمرد درد خاصی دارم نگرانم اتفاقی بیافته  سابقه سقط هم دارم .خ ...

خب بسلامتی مبارک باشه ولی اگه خیلی کمرت درد می کنه برو دکتر پروژسترون بت میده