2777
2789
ولی ب نظرم این اذیت شدن تو بارداری و ویار سخت و اینا مال ضعیفی بدنه و کمبود ویتامین

شاید اینجوری هم باشه ولی نود درصد به جنسیت برمیگرده من کل فامیل رو امتحان کردم😊

خدا پشت پناهم بودی بازم باش،همیشه دستمو گرفتی بازم بگیر،خدایا زندگیمو بچم رو به اسم الله بیمه کردم،خودت نگهدارمون باش
خب بسلامتی مبارک باشه ولی اگه خیلی کمرت درد می کنه برو دکتر پروژسترون بت میده

ممنونم  خیلی که نیست چون یهویی شروع شد نگران شدم از همون اول بارداری اس ا و پروژسترون مصرف میکنم .

✌Bi kurdî dijîm u bi kurdî dimrim ✌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه میگن کسی که حالت تهوع داره قلب بچش داره تشکیل میشه ونشونه ی خوبیه...ولی من ندارم

من یک بارم حتی حالت تهوع نداشتم نگران نباش اگه کلا بارداری راحتی داشته باشی احتمالا نی نی پسره

خدا پشت پناهم بودی بازم باش،همیشه دستمو گرفتی بازم بگیر،خدایا زندگیمو بچم رو به اسم الله بیمه کردم،خودت نگهدارمون باش
نه بابا خواهرشوهر من پدرش در اومدتو بارداری و بچشم پسره

نگفتم که همه گفتم اکثرا

دوستان من تازه فهمیدم باردارم از دیروز ببخشید ولی مقعدم تیر میکشه مخصوصا وقتی میشینم بنظرتون طبیعیه ؟

خوشحالی ینی روز تولد پسرت بفهمی دوباره داری مامان میشی 😍🤗                                                                                               خدایا مواظب پسرم و فندقی خانوم تو دلم باش 🥰💞
من یک بارم حتی حالت تهوع نداشتم نگران نباش اگه کلا بارداری راحتی داشته باشی احتمالا نی نی پسره

به نظرم داشتن و نداشتن علایم اصلا ربطی به جنسیت نداره همش تفاوت بین بدن و جنین ربط داره دو سال پیش منو خواهرم همزمان باردار بودیم  خواهرم از همون اول تا آخر بارداری واقعا بد حال بود آب هم نمیتونست بخوره من برعکس اصلا چیزی حس نمیکردمو خیلی هم پرخور شده بودم مال دوتامون هم پسر بود.بعد خواهرم بارداری اولش فقط سه ماه اول حالش بد و بعدش کاملا خوب بود بچش هم دختر بود .این بارداریم هم با مال قبلی کلا فرق داره فقط به شانسه و بدن

به نظرم داشتن و نداشتن علایم اصلا ربطی به جنسیت نداره همش تفاوت بین بدن و جنین ربط داره دو سال پیش م ...

بله منم نگفتم صد درصد گفتم احتمالا😊

دوستان من تازه فهمیدم باردارم از دیروز ببخشید ولی مقعدم تیر میکشه مخصوصا وقتی میشینم بنظرتون طبیعیه ...

مواظب باش یبوثت نگیری که تو بارداری خیلی شایعه

تحت نظر دکتر هستی؟ شیاف استفاده میکنی؟

خواهرم دکتره فعلا به توصیه اون دوفاستون میخورم چون سیکلوژست پیدا نشد تا چند روز دیگه قراره از متخصص وقت بگیرم .بارداری قبلی زیر نظر متخصص همین دارو هارو استفاده کردم 

مواظب باش یبوثت نگیری که تو بارداری خیلی شایعه

اتفاقا دارم چند روزه صبح ناشتا آلو میخورم میگم شاید بهتر شه 😣

خوشحالی ینی روز تولد پسرت بفهمی دوباره داری مامان میشی 😍🤗                                                                                               خدایا مواظب پسرم و فندقی خانوم تو دلم باش 🥰💞
تاثیر هورمونهاست منم گاه گداری دارم ولی نه شدید 

برای منم شدید نیست ولی میترسم مشکلی داشته باشم