2777
2789

فضای مجازی که همش شده فخر فروشی خود نمایی   یه فالووری داشتم جز بچه پولداری شهرمون بود  یادمه چند سال پیش حالا نمیدونم راست یا دوروغ خواهرش  هر چی کنکور داد نتونست  داندانپزشکی  قبول شه در نهایت رفت روسیه با پول باباش درس بخونه بعد شو خواهرش شروع شد  موقع اعلام نتایج اومد گفت داروسازی  شمال قبول شدم بعد من دائم این  خانم آستوریاس نگاه میکردم همش فخر فروشی که آره من بدون اینکه کلاسی چیزی برم همش تو چهارماه دارو  سازی قبول شدم  بعد  تو بیو هم زده بود داروسازی ولی من هیچی استوری از دانشگاه رفتنش نمیدیم دائم هم در حال تفریح بود  همشم شهر خودمون بود اصلن شمال نرفته بود خلاصه چند سال گذشت امسال خودشم رفته  روسیه  بیو شم که زده بود داروسازی برداشته خواستم بگم گول مسخره بازی اینا رو  نخورید که با خودتون بگید آره من خنگم که نتونستم  نمونش خیلیا که میگن ما  اصلن نخونیدم  قبول شدیم  باهوش داریم اما کلن دو درصد جمعیت جهان رو در بر میگیره  نه هر کی از راه میرسه میگه من بدون هیچ تلاشی قبول شدم این یه نمونش بود خیلیا به نحوه های مختلف روان آدما رو بهم میریزن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر کسی تلاش کنه به هر چیزی که میخواد میرسه

والا ما امسال ازمون استخدامی دادیم  انقد تلاش کردیم در نهایت رقیبمون با پارتی قبول شد با اینکه کتبیش کمتر بود