2777
2789
عنوان

شب نشینیِ سحر 🌙☕💭

401 بازدید | 78 پست

سلام...سلام...شب تون بخیر 💫🙌

شب بیداران نی نی سایت بیاین یکم حرف بزنیم ببینیم چه حال؟چه خبر؟ امروز چیکار کردین؟ فردا برنامه تون چیه؟ از خودتون و مورد و حس و حال تون بگین.

بیاین بشینیم دل گپه کنیم خودمون ، این تاپیک های دعوا و فیک و...رو هم ول کنیم بره! انرژی مثبت بدیم بهم برای فردا...🍃💙😇

ماچ بهتون😌

📍ساکن سرزمین پیتزا و پاستا 🍕 🍝 🇮🇹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من امروز كه اصلا حوصله نداشتم 

دلمم هوس آش رشته كرده بود به همسر زنگ زدم گوشيش خاموش بود اومد گفت شار.ژ تموم كرده بودم خيلي ناراحت شدم الانم كه از معده درد خوابم نميبره فردا هم ميخوام يكم برم بيرون دلم بازشه ☺️ شما چطور 😁

عاشق كه ميشى يعنى خدا لطفش رو بهت تموم كرده❤️ خدايا ببخشيد اگه بنده ى خوبى نبودم ميخوام بهترين باشم برات خودت دستم رو بگير ❤️ دوستت دارم خدا ❤️ RBA ❤️
یلسلیلبابنلنهنانلتفلیلیابتلچلتبویویایتبتبت😛😛😛😛😛😛😛

جدی  میگمترازهدذهرلعز؟؟؟ بابا من فک کردم ژلزهتجنخهغقرهتحتخ که...ای بابا همه چی حجنخاعببثطغاختحتح شده خواهر 😒

📍ساکن سرزمین پیتزا و پاستا 🍕 🍝 🇮🇹

جدی  میگمترازهدذهرلعز؟؟؟ بابا من فک کردم ژلزهتجنخهغقرهتحتخ که...ای بابا همه چی حجنخاعببثطغاختحت ...

اره میبینی دیگه نتلتلیاباغتعملچبوقلبوبتلتبچباوبیویاف شده😒😒😒هووف

ای کاش میشد مرد بدون انکه مادر بفهمد........