2777
2789

من كه خيلى بهم بر ميخوره شوهرم بهم تحميل كنه لباسى رو نپوشم يا بپوشم البته كه وقتى ميگه بيشتر وقتا گوش ميدم به حرفش ولى منم حرف خودمو ميزنم و ميگم كه حق نداره بهم نظرشو تحميل كنه. ميگم نظرت برام مهمه دوست دارم بشنوم ولى حق ندارى زور بگى و با داد و بيداد تحميل كنى. از طرفى هم به نظر من در مورد لباس پوشيدنش اهميت نميده. بهش ميگم يا منم بايد حق داشته باشم به اندازه تو نظر بدم در مورد لباسات يا توام حق ندارى بگى.

شما نظرتون چيه ؟! تو چند تا تاپيكه قيل خوندم خانوما با اين مسئله مشكلى ندارن و فكر ميكنن واقعا مردا حق دارن زور كنن خانوماشونو چى بپوشن. من اشتباه فكر ميكنم يا بقيه؟!

سگ درصد😐

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هم با شما موافقم هم مخالف هیچکس حق نداره نظرشو به دیگری تحمیل کنه مخالفتم برای طرز بیان شماست بین زن و شوهر این چیزا باید دوستانه حل بشه 

باور داشته باش که بهترین خلق خدایی بانو

تاحدی که خانوم بفهمه و جلف و زننده و تحریک کننده نپوشه.بقیه موارد حقی نداره

مگر ازیه چیزی خوشش بیاد 

هرجا روم،هرکس که بینم از خویش پرسم آیا دوباره فرصت دیدار یابم؟یا این نگاه آخرین است؟

احترام به نظر هم دیگه گذاشتن خیلی خوبه ولی زور کردن نه 

من خودم رعایت میکنم ی جاهایی هم نکنم همسرم ی اشاره میکنن ولی پیگیر نمیشن ک انجام دادم یا نه 

فکر کنم تو زندگی من بیشتر گیر میدم تا همسرم

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 

خوب خیلی از خانوما میگن شوهرم حتی حق داره کتکم بزنه یا مثلا با اجازه مرد حتما باید از خونه بیرون رفت و خبلی چیزای دیگه ولی از نظر خودم همه چیز متقابله هر حقی خودم دارم به طرفمم اجازه میدم داشته باشه 

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم

بابا ما یه فامیل داریم از وقتی شوهر کرده مث مسن ها لباس میپوشه شوهرش اینجور میپسنده 

خاشاقچی تکرار غریبانه ی دردهایت چگونه گذشت وقتی سربنیستت کردند😢 بامن بگو از لحظه لحظه های ترورت 😥 کاش در این روزهای کرونایی بودی و میدیدی چگونه برما گذشت 

نظر اره ولی وقتی قبلش پوشش خانم دیدم و مشکلی نداشته پذیرفته پس بعدش دیگه نباید تحمیل کنه یا بگه نباید بپوشی من قبلش به همسرم گفتم من خودم ادم بالغ ام پس به عنوان ادم بالغ میدونم چطور لباس بپوشم پس نیازی به گیر دادن نیست

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
اینقد 

خیلی به شوهرت رو میدیا ! اخه اینقد؟؟؟ نهایتا باید اینقد باشه.... یا اصلا اینقد!

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک