2777
2789
عنوان

خونه داغون و خواستگار

209 بازدید | 20 پست

بچها من نمیتونم خاستگار راه بدم روم نمیشه اونا خیلی ادعاشون میشه غریبندو خانوادشم مخالفن 

کسی با این شرایط بوده خانوادم دارن ولی خرج خونه نمی کنند خیلی هم خونه هم وسایلمن داغونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درکت میکنم برام پیش اومده خاطره بدش سالها میمونه اگع میتونی به خونه برس 

فس_فس_کنان_آمدم هستم🙂                                  برای ظهور امام زمان یک صلوات ختم کن عزیزم🙂❤️اگه درآمد یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،معنیش این نیست که پول تو درس خوندن نیست!!!!به این معنیه که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون!!!😊

اگه بخوادت به خونه نگاه نمیکنه

خودش شاید ولی خانوادش نگاه میکنن خوبم میکنن

فس_فس_کنان_آمدم هستم🙂                                  برای ظهور امام زمان یک صلوات ختم کن عزیزم🙂❤️اگه درآمد یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،معنیش این نیست که پول تو درس خوندن نیست!!!!به این معنیه که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون!!!😊

یه خونه تکونی کن چیزای کهنه رو بنداز دور یه خرید ریزی بکن

خونه نقاشی لازمه دیوارا سوراخ و خراب😭 انکار طویلست در صورتی اصلا گدا و ندیده نیستیم دارن خانوادم ولی خرج نمی کنن خستمم