2777
2789
عنوان

دخترااااا جواب می دین؟

247 بازدید | 27 پست

سلام، مختصر میگم. 

بعد از 2/5 سال رابطه م خراب شد،تنهام گذاشت و بلاکم کرد... الان يه ماه میگذره رفته.... هیچ خبری ازش نیست... منتظرش بودم دعا کردم اما هنوز بر نگشته.... به نظرتون الان اگه بعد یک ماه به یه بهونه بهش پیام بدم جواب ميده یا بدتر ميشه و اگه هم بخواد برگرده ديگه بر نميگرده؟ به نظرتون چیکار کنم؟ 

یارب نظر تو بر نگردد.

ولش کن اونیکه تونست یه ماه دووم بیاره بدون تو بعدازین هم میتونه درضم اینجور مواقع پای کسی دیگر درمیان است بیخیالش شو

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیام  نده. کوچیک نکن خودتو

اگه برگشت هم قبولش نکن. فایده نداره

وزن اولیه:۸۱😐😶😖😢😭😛😣    وزن فعلی:۶۸🤗☺😚🤩😀😉     وزن ایده آل: ۶۲😎😎😎😎😎         قد اینجانب:۱۶۷   من میتونم🤞👍👌💪💪     دارای یک عدد دخمل ناز پری😎😍😍👙👑👒💍💄📿👡👯‍       یه مامان موفق💗🙋‍💗    اشانتیون هم برید خاطره زایمانم رو بخونید💗💗💗💞💞💞💌💌💌💌💌💌🤞🤞🤞
من یه گوهی خوردم سراغش و نگرفتم تو بگییر ک برات حسرت نشه بعدا خودتو سرزنش نکنی

خب بهم گفته ديگه هيچ وقت زنگ و پیام نده... واسه همین می ترسم سراغش رو بگیرم 

یارب نظر تو بر نگردد.
خب بهم گفته ديگه هيچ وقت زنگ و پیام نده... واسه همین می ترسم سراغش رو بگیرم 

نو سراغشو بگیر 

ببین من سر غد بازیم 

دوسال زجهههه زدم 

تو نکن با زندگی خودت 

غرورو و فدای عشقت کن

یاد اون آهنگ محسن یگانه افتادم

تو آینه ببین چه زود زود توی جوونی غصه اومد سراغت پیرت کنه ........

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐