2777
2789

من پسرم 

از وقتی که اومدم نی نی سایت فهمیدم نباید ازدواج کنم

حوصله دعوا بین همسرم و مادرم رو ندارم

تایپیک ها همش در مورد مادر شوهره

فکر نمیکردم رابطه این دو نفر اینقدر بد باشه

مدیون نی نی سایتم

دیدم رو نسبت به خیلی مسائل عوض کرد 

آدم یه چیزایی اینجا میبینه شاخ در میاره

همون مجرد و ناکام بمیریم بهتره

من یکی به شخصه حوصله جنگ و دعوا مادر شوهر و عروس رو ندارم

❌❌❌اگه از طرف من درخواست دوستی واستون اومد یا باعث ایجاد مزاحمت شدم یا رفتار ناشایستی از من دیدین حتما به نی نی یار اطلاع بدین✅

🤣🤣🤣

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

باشه

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همین که اومدید نی نی سایت خودش دلیل محکمی است که نباید ازدواج کنید

ببخشید که اینجا برای شماست

❌❌❌اگه از طرف من درخواست دوستی واستون اومد یا باعث ایجاد مزاحمت شدم یا رفتار ناشایستی از من دیدین حتما به نی نی یار اطلاع بدین✅

منم داشتم با خودم میگفتم وقتی میگن آدم باید به یه سری شرایط برسه تا موقعیت ازدواجش جور بشه هر کاری هم کنی تا خدا نخواد اون چیزی که تو میخوای انجام نمیشه ، بعد که آدم یه سری از تاپیکا رو که میخونه با خودش میگه یعنی الان اینا به شرایطش رسیده بودن ؟!!!

میشه خواهش کنم برای حاجتم یک صلوات بفرستی🙏🌹

پسری که میاد نینی سایت نباید زن بگیره. باید شوهر‌ کنه 😊😊😊

دختری که میره استادیوم فوتبال میبینه چطور؟ 

موقع ثبت نام تو نی نی سایت ازت میپرسن خانومی یا آقا 

اگه اینجا فقط برای خانوم ها بود این سوال رو نمیپرسیدن

مرسی که اطلاع دادید خوشحالیم که متوجه شدی

اخلاق مادرت خوب باشه زن بگیر اگه نباشه خودتم بچه ننه باشی لطف بزرگی در حق دختره می‌کنی سمتشم نری

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

اولا تو این شرایط اقتصادی مجردی بهترین راهه .بعدم مدیریت کردن روابط خیلی مهمه بعضیا دنبال بهونن آلام من با مادرشوهرم مشکلی ندارم اما شوهرم دنبال زیر بغل ماره مامانت این کارو کرد یا این جوری حرف زد یا ...