2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه عکس سونوان تی روبزاری

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
اگر پسره ۵۰ درصد اما اگه دختره اصلا

گفت احتمالا دختر ..یه دختر ناز دارم ..واسه پسر رژیم گرفتم ..حالا نمیدونم چه قدر امید داشته باشم

به خودت کمی اهمیت بده وگرنه لابلای زندگی از بین میری و هیچ کس هم نمیفهمه
گفت احتمالا دختر ..یه دختر ناز دارم ..واسه پسر رژیم گرفتم ..حالا نمیدونم چه قدر امید داشته باشم

هرچی صلاحه عزیزم اول از همه امیدوارم سالم باشه اما حتی توی سونوی آنومالی هم میگن ب جنسیت دختر اعتماد نکنید برا من تو ۲۸ هفته تشخیص دختر صد درصدی رو دادن

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤
نه ...میترسم نا امید شم

وابزاربگم آخرش که چی فدات شم دنیامییاددیگه نمیمونه که اونجاتورخداناراحت نشوازدختربودن قربونت برم عزیزم😘😘😘😘😘😘

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔