2777
2789
عنوان

خانومای با تجربه کمک

102 بازدید | 11 پست

شوهرم وقتی بهم خیانت کرد واسه موندنم بهم حق طلاق داد

چندماه خیلی خوب شده بود اما الان باز همش گیر میده و عصبیم میکنه

دوست دارم زندگیمو اما حس میکنم موندنم اشتباهه

با حق طلاق چکار میتونم بکنم؟

اولین قدم برای طلاق چیه؟

کلا فقط یه ماشین داره که به نام خودشه و مهریم

میتونم مهرمو ازش بگیرم؟

سیاهه جهازمم دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم طلاق چرا تو یکم بهش تپجه کن خوب شو باهاش بعد ببین چطوری میشه اگر هیچ راهی نبود بعدطلاق

من شاغلم قدیم اس بانک و حقوق واسش میرفت

دیشب رفتم بانک شماره خودمو دادم با من کلی دعوا کرده چرا حساباتو جدا میکنی

الان دو روزه قهریم و تو حال میخوابه

سر هر چیز کوچیک گیر میده و بهانه میگیره

خستم کرده

من شاغلم قدیم اس بانک و حقوق واسش میرفت دیشب رفتم بانک شماره خودمو دادم با من کلی دعوا کرده چرا حسا ...

واسه طلاق هم برین اول میفرستنتون مشاوره

ولی مشاوره هاش بی اطلاعاتن

به نظرم اول برو مشاوره 

حتی شده تنهایی

اگه درست شدنی نبود رزندگیت بعد برو دادگاه

من شاغلم قدیم اس بانک و حقوق واسش میرفت دیشب رفتم بانک شماره خودمو دادم با من کلی دعوا کرده چرا حسا ...

خب میترسه بخاطراینکه حسابتو جدا کردی نکنه تونقشه برای جدایی باشی 

من بنظرم هردوتون مقصرین ولی هیچکدومتون حاضرنیستین بخاطرخودتونم ک شده به اون یکی فرصت بدین

من باشوهرم سرو سنگین ک میشم سریع میاد ازدلم درمیاره بژور میخندونه بزور اشتی میکنه و اخرش هم تا بهش نگم ازدستش ناراخت نیستم بیخیالم نمیشه

منم همینطورم بفهمم ناراحته ازم انقد بهش ورمیرم تا ازدلش دربیارم نزارین جیزی بکونه تودلتون

الان میتونم با حق طلاق بدون اون برم برای مهر و جدایی اقدام کنم؟ بهم مامور میدن لوازممو ببرم خونه ما ...

دخترعمه من هم طلاق گرفته، اون حق طلاق نداشت یکم طول کشید ولی تو چون حق طلاق داری میتونی سریع جدا بشی، با مامور هم میری جهیزیه اتو میاری، ولی فکر نمی‌کنم اموالش رو توقیف کنن ماهیانه بهت سکه میده همین