2777
2789
عنوان

کنار هم تا وزن ایده آل

337 بازدید | 52 پست

سلام من میخوام ۲۲کیلو کاهش وزن داشته باشم

قبلا یه بار موفق شدم و روشم هم خیلی خوب بود اما نیاز دارم همراه جمع توپولیا باشم تا کنار هم جلو بریم ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول روشتو بگو تا ببینم منم میتونم یا نه. من قبله بارداری ۷۴ بودم موقعه بارداریم شدم ۹۵ 😞 الان بعده ...

موارد بالا رو بگین 

روش من کالری سنجی هست هر جیزیم میتونین بخورین اما اندازه کالری روز از دست نره

هر روز حتما ۱ساعت پیاده روی حتی در منزل بقیشم تو روزهای دیگه بسته به روند اضافه میشه 

هر کی دوست داره بیاد  اسم وزن الان وزن مورد نظر میزان فعالیت روزانه قد  دور مچ دست&n ...

بنده ملیکا هستم. ۲۵ ساله. دارایه دوفرزند. وزنم ۸۶ فعالیت در حده کارایه روزمره منزل در همین حد. خوراک هم معمولی و به اندازه پرخور نیستم. اهله هله هوله هم نیستم

من قدم ۱۶۷ 

وزن قبل از بارداری ۵۹

وزن دوران بارداری ۸۵

وزن بعد از زایمان ۷۱

مچ دستم خیلی لاغره اندازشو نمیدونم

وزن هدف ۵۸

سن ۲۱ سال

اسمم فاطمه ۷۰۷۵۵

فعلا فعالیت خاصی ندارم فقط کارای خونه و بچه داری

هرکی آمد اطلاعات بذاره من لیست میکنم 

و برای هر فرد میگم چطور بریم جلو 

هر روز یه ساعت تعیین میکنیم و برنامه غذایی رو میگیم و کارایی که کردین 

میزان کالری برحسب میزان تمایل به گرم لاغری در هفته داده میشه من خودم هفته ای ۱کیلو مد نظرمه اینم بگم این اولش عالی پیش میره و کاهش ۱۲رو که گرفتین ورزش رو باید زیاد کرد که میگم چی و چه مقدار