2777
2789
عنوان

کنار هم تا وزن ایده آل

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام اسمم زهرا قدم ۱۶۶جثه بندیم خیلی درشت وزن فعلی ۷۴ وزن هدف اول ۷۰هدف آخر۶۸چون زیراین وزن هم بودافتضاح شدم .سه سال پیش ۱۰۲ بودم بارژیم وورزش ۳۷کیلوکم‌کردم .بعدزایمان هم ۱۰کیلو .به مدته سه ماه هم میشه گرفتارمعضل استپ وزن شدم رژیم شوک هم گرفتم بابرنامه ی بشقاب کالری شماری میکنم متاسفانه حال ورزش یاپیاده روی ندارم چون پسرم خیلی اذیتم میکنه فقط توخونه خیییلی خودمومشغول کارخونه میکنم یعنی تقریباتحرک متوسط دارم .هم کالریموبعدشوک با۸۰۰ بستم هم یکباربا۱۲۸۰طبق نظربامدادخماراماازاستپ درنمیام خییییلی عصبی شدم برای منی که اینهمه کاهش داشتم خیلی مسخرس تین چندکیلورونمیتونم کم کنم .کمک کنید

Zaheram paris,batenam hiroshima😑fereshteh ham k bashi baz kasi peyda mishe az sedaye bal zadanet khoshesh nemiyad.زندگی روخیلی جدی نگیرته تهش هیچ کس ازش زنده بیرون نمیاد.عکس پروفم خودمم باورش باخودتون😒شنیدین که میگن زیباترین چشمهابیشترین اشک هاروریختن منم یه چشم رنگی ام که میگن چشماش سگ داره 😏اماهمین چشماجزاشک به خودش چیزی ندیده😑😑😑تایکسال پیش آدمایی بودن که براشون میمردم الان نصف همون آدمابرام مردن.یه افسرده ی به تمام معنام آرزویی جزتنهابودن ندارم.خسته ازفردای شکل دیروزم دلتنگ خوشیای نداشتمم .مریض سرطانی داریم امضامودیدین ممنون میشم صلوات بفرستین🙇‍♀️درضمن آقایون درخواست ندن لطفاااااااااااا😑😑😑
سلام اسمم زهرا قدم ۱۶۶جثه بندیم خیلی درشت وزن فعلی ۷۴ وزن هدف اول ۷۰هدف آخر۶۸چون زیراین وزن هم بوداف ...

عزیزم سلام 

اولا سنتونو بگین

دوما رژیمتون اشتباه بوده روی سیستم عصبی فشار میاد ۸۰۰کالری یعنی آموزش قحطی به بدن

زهرا جان بعد از گفتن سن بهتون میگم چیکار کنین

عزیزم سلام  اولا سنتونو بگین دوما رژیمتون اشتباه بوده روی سیستم عصبی فشار میاد ۸۰۰کالری یعنی ...

۲۵سالمه عزیزم 

Zaheram paris,batenam hiroshima😑fereshteh ham k bashi baz kasi peyda mishe az sedaye bal zadanet khoshesh nemiyad.زندگی روخیلی جدی نگیرته تهش هیچ کس ازش زنده بیرون نمیاد.عکس پروفم خودمم باورش باخودتون😒شنیدین که میگن زیباترین چشمهابیشترین اشک هاروریختن منم یه چشم رنگی ام که میگن چشماش سگ داره 😏اماهمین چشماجزاشک به خودش چیزی ندیده😑😑😑تایکسال پیش آدمایی بودن که براشون میمردم الان نصف همون آدمابرام مردن.یه افسرده ی به تمام معنام آرزویی جزتنهابودن ندارم.خسته ازفردای شکل دیروزم دلتنگ خوشیای نداشتمم .مریض سرطانی داریم امضامودیدین ممنون میشم صلوات بفرستین🙇‍♀️درضمن آقایون درخواست ندن لطفاااااااااااا😑😑😑
سلام.زهره قد 170 وزن 85 دور مچم خیلی لاغره خیلی

سلام زهره جان

وزن هدف رو بگین؟

پنجشنبه وزن کشی داریم و اعلام میکنیم از شنبه شروع کارمونه آخر هفته در صورت رعایت کردن دقیق کاهش وزن دیده میشه و هفته به هفته جلو میریم

۲۵سالمه عزیزم 

عزیزم کالری ۱۱۲۵ رو برای هفته ای ۱کیلو داریم

اما فکنم بهتر با هفته ای نیم شما شروع کنی 

و پیاده روی در خونه رو زمان خواب بچه انجام بدین پوستتونم عالی میشه 

نمیشه منم با۱۱۲۵تاببندم کالریمو؟من آب هم خیلی میخورم ذوزی ۳لیتر۳سال میشه هرروزمیخورم عادت کردم .ناشتاهم آبایمووسرکه سیب توی یه لیوان آب میریزم میخورم .چای سبزتیمامصرف میکنم .مصرف قندمو خیلی کردم شیرینی جات وهله هوله هم نمیخورم سبزیجات زیادمصرف میکنم .اینامیتونه بیشترموثرباشه توکاهش وزن؟

نمیشه منم با۱۱۲۵تاببندم کالریمو؟من آب هم خیلی میخورم ذوزی ۳لیتر۳سال میشه هرروزمیخورم عادت کردم .ناشت ...

عزیزم با رژیم کاهش نیم میریم جلو تا بدنتو گول بزنیم بعد میریم روی هفته ای ۱کیلو

مصرف آب که الزامیه روزی ۸ لیوان بیشتر باعث کاهش املاح بدن و خستگی بدنی و روحی و گوارشی میشه

تو رژیم ما همچیز بخور اما کالری سنجی میشع و نباید بیشتر از میزان روز باشه

پیاده روی رکن اصلیه که واقعا اثر داره و بهم اعتماد کنین

چه تاپیک خوبی🙋 قد 163 وزن فعلی76 وزن هدف60 هدف اول 70 هدف دوم 65هدف سوم60 دور مچ18 سن 27 کم ک ...

سلام عزیزم خوش آمدی 

هر پنحشنبه وزن گیری داریم از شنبه شروع میکنیم کالری اعلامی برای هفته ای ۱کیلو هست اگر کمتر میخواین با نیم شروع میکنین بگین تا بهتون کالری بگم پیاده روی ۱ساعت هم واجبه 1133 کالری 

چه تاپیک خوبی🙋 قد 163 وزن فعلی76 وزن هدف60 هدف اول 70 هدف دوم 65هدف سوم60 دور مچ18 سن 27 کم ک ...

نظر من اینه با نیم کیلو شروع کنین لطفا

کالری ۲۰۸۵ میشه چون تیرویید دارین فشاری رو حس نکنین 

نظر من اینه با نیم کیلو شروع کنین لطفا کالری ۲۰۸۵ میشه چون تیرویید دارین فشاری رو حس نکنین 

پس با نیم شروع میکنم کم کم بیشترش میکنم یعنی فردا اعلام وزن کنم؟یا هفته بعدی

😉