2777
2789
همین عشقمه که تا الان زنده نگهم داشته ولی بسمه 

ههههههه عزیزدلم عشقم عشقم نکن. همون عشقی ک میگیا دو روز دیگه ک نباشی میره یکی بهتر از تو رو پیدا میکنه فک نکن دق میکنه واست. بد میشه ب حال اون پدر و مادری ک زحمتتو کشیدن. چتونه شماها؟ واقعا چخبرتونه؟ میخوای ناراحت شو میخوای توهین کن. اما زشته کارتون. اکثر این خانومایی ک تو نی نی سایت تاپیک میزنن ای بدبخت شدم ای خیانت دیدم ای عشقم خیانت کرد ای فلان شدم همه ایناها تا چند سال پیش میمردن واسه عشقشون و خودکشی هم کردن. قضاوتت نمیکنم. مشکل داری خدا حلش کنه اما بچه بازی درنیارید. نه من پیشتم الان نه این بچه هایی ک دارن دلداریت میدن. دوست داری برو خودتو بکش تا صبح نشده. منتها عقلتو بکار بنداز. ببین کی بعدش میسوزه همین

خدایا ممنونم که معجزه کردی و تو دلم نی نی گذاشتی😍😍 واسه سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستید؟❤❤
عب نداره عزیزم همه ما به یه نحوی با مشکلات دست و پنجه نرم میکنیم و هرکس یه جور عذاب میکشه خودتو نباز ...

دنیا غلط کرده که با من کار داره 

حالم از این زندگی بهم میخوره 

پس اون خدایی که میگن کوووووو

پس چرا من و نمیبینه

برام دعا کنید که انشاالله عروس کسی بشم که عاشقشم😍😍😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به عشقتم چیزی نگو دردو دل نکن... فردا باید سرکوفت بشنوی... با هرکی مشکل پیدا کنی میکوبه سرت که تو پدرت مادرتم نتونستن تحملت کنن... حواستو جمع کن.. مردها اولش سنگ صبورن... بعدا تغییر شکل میدن... همشون ... بی برو برگرد

حرفتو بصورت ناشناس بهم بگو. https://harfeto.timefriend.net/17124006419150
ههههههه عزیزدلم عشقم عشقم نکن. همون عشقی ک میگیا دو روز دیگه ک نباشی میره یکی بهتر از تو رو پیدا میک ...

من میخوام خودم و بکشم تا مادر و پدرم بسوزن

میخوام بد بختی و زجه زدنشون و ببینم 

وگرنه نه شکست عشقی خوردم و نه بخاطر کسیه 

فقط خسته شدم 

دنیا غلط کرده که با من کار داره  حالم از این زندگی بهم میخوره  پس اون خدایی که میگن کووو ...

از خدا چی خواستی ؟ خب بگو مشکلت چیه ؟ خانوادت چرا باهات بدن ؟ منم با تیغ خودکشی کردم اما زود رسیدن بهم اما یکی از آشناها دستش رو زده بود الان نثل معلولهاس خیلی بده همه رو دست رو میبینن . من حماقت کردم منم اون موقع 18 سالم بود خدارو شکر میکنم که الان زنده ام و پشیمونم از اون کار

عزیزم چرا فک میکنی آرزوی مرگتو دارن؟ حرف بزن سبک بشی‌. همه ماها مشکل داریم. خیلی هامون هم گاهی احساس ...

هیچی برا من درست نمیشه 

تنها وقتی آروم میشم که بیان بالا سر جنازم و گریه کنن 

خودشون به زبون میارن که آرزوی مرگم و دارن

از خدا چی خواستی ؟ خب بگو مشکلت چیه ؟ خانوادت چرا باهات بدن ؟ منم با تیغ خودکشی کردم اما زود رسیدن ب ...

از خدا خواستم تا انقدر عذابم ندن ولی اون خداتون من و ندید. خداتون شاید خدای من نیست .تنها راه فقط مرگه .وقتی خودش نمیده پس خودم انجامش میدم 

منم اون موقع از دست خانوادم ناراحت بودم اما الان یادم میاد دلم برای مامانم میسوزه خیلی اذیتش کردم .پ ...

مادر من از صد تا نا مادری بد تره

دنیا غلط کرده که با من کار داره  حالم از این زندگی بهم میخوره  پس اون خدایی که میگن کووو ...

کفر نگو چن سال دیگه به امروزت میخندی مطمئنم خودتو نمیکشی به خودت بیا من یکیو میشناسم که خودکشی کرد خواهرش الان ام اس گرفته مادرشم همون وقتا سکته قلبی کرد بعضیا واقعا با کاراشون زندگی بقیه رو هم از هم میپاشن خانواده ادم از هرکسی دلسوزترن برای ادم حتی عشقت نمیتونه اندازه مادرت دوست داشته باشه پس در حق خانوادت اینجوری نباش خواهرانه میگم

بهرحال اگه راستم ميگي كه ابزار خودكشي دوروبرته ولي حتما يكم ترس داري و دودلي كه اومدي حرف بزني و سبك شي اين روشها كه ميگي همشون دردناكه ممكنه هم به نتيجه برسي شايدم نرسي فقط يه نقص عضوي چيزي پيدا كني راستش من يه راهكار خيلي سريع و بدون درد بلدم اما نميگم چون منم ميخاستم بكنم اينكارو ولي اخرش نكردم بهرحال بهت بگم پدرمادرت هم ادم حسابي نباشن انقدر مهم نيستن كه بخاطر حال گيريشون خودتو بكشي مگه بهونه بهتري داشته باشي

عزیز دلم.......برای خودت زندگی کن.....

باور کن زندگی هیچ کس همونطوری که میخواس نیس...

یکی با خونوادش مشکل داره.....یکی برا ازدواح.....یکی با شوهرش....یکی در انتطار بچه....یکی بچش مریضه....یکی مشکل مالی داره ....و خیلی چیزهای دیگه...

قرار نیست ادمی وقتی با مشکلی مواجه میشه پا پس بکشه........قوی باش.......خدا داره نگات میکنه........ما هستیم که از وجودش غافلیم.....اگه باورش کنیم با تمام وجود میفهمیم.....که فقط خداااا وجودش برامون کافیه و بس.......