2777
2789
زندگیم و نمیخوام  تو این سن کم پیر شدم  آرزوی مرگم و دارن پس میخوام به آرزوشون برسونمشون

کیا ارزوی مرگ دارن

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
استارتر هیچی ارزششو نداره که اینکارو بکنی با اینکار نه تنها این دنیات تباه میشه بلگه اون دنیاتم به ت ...

برا عشقه و عاشقی نیست 

ولی این دنیا خیلی دارم عذاب میکشم بخاطر کارایی که نکردم ولی حداقل اون دنیا هر عذابی ببینم دیگه میدونم بخاطر غلط های خودمه

برام دعا کنید که انشاالله عروس کسی بشم که عاشقشم😍😍😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگیم و نمیخوام  تو این سن کم پیر شدم  آرزوی مرگم و دارن پس میخوام به آرزوشون برسونمشون

عزیزم چرا فک میکنی آرزوی مرگتو دارن؟ حرف بزن سبک بشی‌. همه ماها مشکل داریم. خیلی هامون هم گاهی احساس میکنیم به ته خط رسیدیم. ولی زندگی همینه . درست میشه گلم. مطمئن باش

اگه خواستین برای شادی روح مامانم قشنگم صلوات بفرستین لطفا. مرسی مهربونا❤️

یه عده جز دلقک بازی کار دیگه بلد نیسن که همه جا میان مزه پرونی کنن. نیم درصد احتمال بدین تاپیک واقع ...

خانمی اگه واقعی باشه نمیاد از ما نظر بپرسه دیگه حال و حوصله گوشی نداره که بخاد با بقیه سرو کله بزنه 

وقتی تاپیک میزنه یعنی میخاد حرف بزنه سبک بشه 

حتی بیست و پنج صدم درصد احتمال نمیدم واقعی باشه

هیچ پدر و مادری آرزوی مرگ فرزندش رو نداره به امید خدا وقتی مادر شدی میفهمی و حسش میکنی .پاشو برو قرآن باز کن دو سه خط بخون دلت آروم میشه به خدا توکل کن و مقابل مشکلت بایست .اگر دوست داری بگو مشکلت چیه بچه ها راهنماییت میکنن عزیزم .

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞

خودکشی میکنی نمی میری فقط میفتی سر زبون مردم...

بعدم عشقت میاد میگیرتت ولی تا اخر عمر سرکوفتشو بهت میزنن...

پس بشین تحمل کن و فکر چاره باش...

حالا نمیدونم تاپیکت واقعیه یا نه... ولی خیلیها مثل شما فکر میکنن ... بهتره به فکر عواقبش باشن...

حرفتو بصورت ناشناس بهم بگو. https://harfeto.timefriend.net/17124006419150
برا عشقه و عاشقی نیست  ولی این دنیا خیلی دارم عذاب میکشم بخاطر کارایی که نکردم ولی حداقل اون د ...

عب نداره عزیزم همه ما به یه نحوی با مشکلات دست و پنجه نرم میکنیم و هرکس یه جور عذاب میکشه خودتو نباز به آینده فکر کن تو قراره یه روز همسر باشی یه روز مادر باشی حالا حالاها این دنیا باهات کار داره

خانمی اگه واقعی باشه نمیاد از ما نظر بپرسه دیگه حال و حوصله گوشی نداره که بخاد با بقیه سرو کله بزنه& ...

احتمال بده چون هم چند بسته قرص کنارمه و هم تیغ 

دوست نداری باور نکن

برام دعا کنید که انشاالله عروس کسی بشم که عاشقشم😍😍😍😍😍

عزیزم منم 20 سالمه منم خیلی به فکر خودکشی افتادم ولی برای چی باید خودمون رو بکشیم تا دل دشمن هامون شاد شه بمون زندگی کن آنقدر خودتو ببر بالا تو همه چی اول باشی همه آرزوشون میشه به دستت بیارن اگه مامان بابات اذیتت کردن از کرده های خودشون پشیمون میشن. برای چی باید جون عزیزت رو بخاطر یه سری حرفا بخوای بدی حرفا باد هواست 

❤️😍