2777
2789
احتمال بده چون هم چند بسته قرص کنارمه و هم تیغ  دوست نداری باور نکن

منم تو موقعیت تو قرار گرفته بودم 

خیلی هم جرات دارم 

ولی دیدم ارزش نداره خانوادم نابود میشن مخصوصا مادر

خودکشی نکردم ولی خیلی خط خطی کردم دستمو حتی جاش مونده خاستم یکم سبک بشم

این واسه زمانی بود که خودمو دست کم گرفته بودم همیشه غر میزدم میگفتم من بدبختترینم 

ولی خداروشکر که این کار احمقانه انجام ندادم و تسلیم نشدم، این مال چندسال پیشه راهی که تو الان داری میری

تو تاپیک میزنی که حرفتو بزنی که بقیه بهت انگیزه بدن سبک بشی اگه اینطور نیست اینجا نمیومدی و تو دوراهی قرار نمیگرفتی 

از خدا خواستم تا انقدر عذابم ندن ولی اون خداتون من و ندید. خداتون شاید خدای من نیست .تنها راه فقط مر ...

بعضيا تو كتشون نميره پدر مادر بد هم داريم ولي عزيزان پدرمادرهم ميتونن بد باشن و دشمن درجه يك 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کفر نگو چن سال دیگه به امروزت میخندی مطمئنم خودتو نمیکشی به خودت بیا من یکیو میشناسم که خودکشی کرد خ ...

مادری که شب و روز بی دلیل کتکت بزنه بخاطر اینکه ازت متنفره آخه مادره؟خواهری که هر روز تحقیرت کنه خواهره

برام دعا کنید که انشاالله عروس کسی بشم که عاشقشم😍😍😍😍😍
بعضيا تو كتشون نميره پدر مادر بد هم داريم ولي عزيزان پدرمادرهم ميتونن بد باشن و دشمن درجه يك 

دشمن درجه یکمن واقعا

قلبم که شروع کرده درد گرفتن 

خدا کنه قبل خودکشی سکته کنم

برام دعا کنید که انشاالله عروس کسی بشم که عاشقشم😍😍😍😍😍

شايد الان نتوني شرايططتو عوض كني ولي برو دكتر يه قرص ضدافسردگي شروع كن يكم صبر و تحمل كن خودتو بزن به بي عاري بگو هرچي ميشه بشه قرصارو زير نظر دكتر بخور ناخوداگاه بهتر ميشي