2777
2789
عنوان

السلام عليک یا علی بن موسی الرضا

65 بازدید | 12 پست

سلام امام رضای مهربون،سلام یار غريبون....

دوستای عزیزم این تایپک رو زدم تا همگی سلام بدیم به امام رضا...انشالله همتون حاجت روا بشيد...منم رو خیلی دعا کنید که روزای سختی دارم.ممنون 

یارب نظر تو بر نگردد.

سلام امام رضااا ..ميدونم هر وقت به مشكلي ميخورم يادتون ميوفتم اما من بنده حقيرتم تو به بزرگيت ببخش..فردا سونو واسه جنينم ميرم ازت ميخوام همه چي خوب پيش بره..يا امام رضاا دامن همه منتظرارو سبز كن .. همه بچه ها واسه ماماناشون سلامت وشاد نگه دار..السلام عليك يا موسي بن الرضا

يا امام حسين چه زود جوابمو دادي ..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام امام رضااا ..ميدونم هر وقت به مشكلي ميخورم يادتون ميوفتم اما من بنده حقيرتم تو به بزرگيت ببخش.. ...

الهی آمین، حالا که بارداری منم رو خیلی دعا کن حاجتمو بگیرم،ميگن دعای زن حامله زود می گیره، ممنون 

یارب نظر تو بر نگردد.
خسته م از تکرار دعاهام

عزیزم الهی همه حاجت روا بشيم...می دونم چی ميگي آدم بعضی وقتا واقعا خسته ميشه...اما امشب دعا کن هم واسه خودت هم واسه من...من همه امیدم اينه ایندفعه امام رضا جوابمو بده...الهی به حق امام رضا هرچي که ميخوای خدا بهت بده دوستم.

یارب نظر تو بر نگردد.

السلام علیک یا امام رضا خودت کمکمون کن تو این شرایط سخت زندگی و جامعه ،همه بیماران رو شفا بده،همه اونایی که مشکل دارن انشالله بحقش حاجت روا بشیم

فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا خداجونم خودت قول دادي پس آسوني رو وارد زندگيم كن
ممنون عزیزم الهی حاجت رواشی من دیگه خستم خیلی خسته خیلی

مرسی عزیزم. 

الهی تو هم به زودی حاجت روا بشی. ميدونم سخته... فقط از خدا میخوام خواسته هاتو به بهترین شکل برات ممکن کنه.

یارب نظر تو بر نگردد.