2777
2789
عنوان

شوهر بداخلاقم رو عاشق خودم کردم.

| مشاهده متن کامل بحث + 24591 بازدید | 239 پست
من کلا خیلی شکاکم به خاطر همین گیر زیاد دادم اونم سرد شده .... اما اینکه ابراز علاقه نمیکنه از اولم ...

همین که نمیتونه ابراز علاقه کنه خیلی مهمه. تو زندگی اذیت کننده است واقعا. منظورم این نیست به خاطر این موضوع به هم بزنی. ولی ببین اونقدری ارزش داره که از این مسأله مثلا یا مسائل دیگه چشم پوشی کنی.

کلا اصلاااا عجله نکن. خیلی به خودت فرصت بده.

قربونت عزیزم. موفق باشی😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم مرد هم مهمه من ار اول غر نزدم الان ی چی میگم میگه گیر میدی عادت کرده 

غر نباید بزنی. ولی حرف باید بزنی. ناراحتی هاتو باید بگی. درخواست هاتو باید بگی.

من خودمم چون از اول حرف نزدم، و ریختم تو خودم، همسرم اینجوری عادت کرده بود. از حرف جدی زدن فراری بود. و به قول شما می‌گفت گیر میدی.

انقد کم کم و ریز ریز ، با آرامش و منطقی باهاش حرف زدم که عادت کرده.

@گندمشم بیا این تاپیکو بخون خیلی بهت کمک میکنه شاید بتونی مشکلتو حل کنی 😔

نمی تونم بهت قول بدم همه مشکلاتت رو حل میکنم ولی بهت قول میدم که مجبور نیستی تنهایی با همشون رو به رو بشی 🙂 من هیچ وقت نصیحت نمیکنم منم‌میشینم پا به پات غصه میخورمو میگم : مجبور نیستی همیشه خوشحال باشی،همیشه بخندی!حق داری اگه یه وقتایی دلت بگیره اما باید بدونی یکی تو این شرایط پشتته و من برای تو دقیقا همون یکیم ♡♡♡من جای همه دنیا و آدماش عاشقتمو دوستدارمو تا اخر عمر برات می مونم اصلا ب قوله یکی از کاربرای اینجا من حتی از ناراحت شدنی ک دلیلش تو باشیم لذت میبرم💍❤ من از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند می آیم💜☺ ( عاشق شعرو ادبیاتم ) 
غر نباید بزنی. ولی حرف باید بزنی. ناراحتی هاتو باید بگی. درخواست هاتو باید بگی. من خودمم چون از اول ...

اونموقعه تایید میکنه ولی در عمل اصلا هم تنبله هم ماشاالله مامانش یجور بارشون آورده بلدن چیکار کنن

چه تاپیک خوبی👏👏

من یه عدد شلخته و افسرده و مریض جسمی هستم

شوهرم هم دائما سرش تو گوشیه،اصلا ب من توجه نمیکنه حتی گاهیم میره جدا میخابه منم وقتی ک توجهش بهم کم میشه و محبت نمیکنه افسردگیم میره تو اوج و کارم میشه گریه و خودازاری و ..... دوبارع باهاش قهر میکنم بعد ی روز میاد منت کشی و من کلی توضیح میدم ک ب من محبت کن دوستم داشته باش تا انقدر حالم خراب نشه،افسردگیم بدتر نشه....  خلاصه دو سع روز خوبه،دو سه روز هوامو داره

دوباره میشه همون ادم قبلی

و اما 24ساعته ک من تغییر رویه دادم، یه جورایی بریدم دیگع، بسمه دیگه

باهاش قهر نیستم اما حرف نمیزنم مگررر لازم باشه

افتادم ب جون خونه ای ک ترکیده س 

هی میاد بغلم میکنع میگه چرا اینطوری شدی چرا مث همیشه نیستی خخخ 

تا اینجا ک موفق بودم

برنامم هم اینع ک خونه رو بتکونم حسابی

بعدشمنوبت دکتر گرفتم مشکل های جسمیم برطرف شه، یه روانشناسم میرم

من یه مامان افسرده بودم ولی از وقتی که دخترم خندید دیگه شادم😊 من عاشق پیشرفتم😍 عاااشق هیجان😍 عاااشق شیرینی پزی😍 دوست دارم زبانم فول شه😍 رانندگیم حرفه ای شه😎😛 عاااشق کمک کردن به بقیه ام😍 من خیییلی آرزوها دارم😀 من به همش میرسم چون شااادم، حالا تویی که اینارو خوندی یه لبخند گشاااد بزن😉 آفرین الان خوشکلتر شدی😀😚❤بخند عزیزم فراموووش شه دردات😊

تاپیکتون خیلی بجا و بموقع بود واسم😍

من یه مامان افسرده بودم ولی از وقتی که دخترم خندید دیگه شادم😊 من عاشق پیشرفتم😍 عاااشق هیجان😍 عاااشق شیرینی پزی😍 دوست دارم زبانم فول شه😍 رانندگیم حرفه ای شه😎😛 عاااشق کمک کردن به بقیه ام😍 من خیییلی آرزوها دارم😀 من به همش میرسم چون شااادم، حالا تویی که اینارو خوندی یه لبخند گشاااد بزن😉 آفرین الان خوشکلتر شدی😀😚❤بخند عزیزم فراموووش شه دردات😊
چه تاپیک خوبی👏👏 من یه عدد شلخته و افسرده و مریض جسمی هستم شوهرم هم دائما سرش تو گوشیه،اصلا ب ...

خداروشکر عزیزم. که موفق شدی. همین رویه رو ادامه بده. این تاپیک قدیمیه و یه چیزایی کم داره. الان اگه نظر منو بخوای، حتما اولویت اولت رو بذار روانشناس. رسیدگی به روان، مشکلات جسمی رو هم درمان میکنه. هر خانومی نیاز به صحبت با روانشناس داره. مخصوصا ما که تو این فرهنگ بزرگ شدیم که از بچگی مدام زیر فشار محدودیت های مختلف و بکن نکن بودیم. میتونی به صورت تلفنی هم صحبت کنی. من پارسال تلفنی با یک خانم روانشناس روان درمانی کردم و دنیام از این رو به اون رو شد. اگه یه روز حوصله کنم،حتما تاپیک میزنم براش، شاید به درد کسی بخوره.

من عزت نفس، خوددوستی، حرف زدن، اطاعت نکردن الکی، وابسته نبودن، کمال گرا نبودن، کنترل گر نبودن و خیلییی چیزای دیگه یاد گرفتم. انقدر راحت و رها شدم که خدا می‌دونه و رفتار همسرم هم خیلی تغییر کرده. البته هدف من بهتر شدن رفتار ایشون نبود، ولی به هرحال این نتیجه رو هم برام داشته خداروشکر.

اگه به هر دلیلی فعلا امکان مراجعه به روانشناس رو نداری، حتما شروع کن تمرین های تقویت عزت نفس، تقویت خوددوستی، فردیت و ... رو انجام بده. همینطور پیشنهاد میکنم کتاب شفای زندگی نوشته ی لوئیز هی رو بخونی که دقیقا درمورد دوست داشتن خود و شفا دادن زندگی هست.

ممنون که من رو در تجربه خوبت شریک کردی.

موفق و شاد باشی❤️

خداروشکر عزیزم. که موفق شدی. همین رویه رو ادامه بده. این تاپیک قدیمیه و یه چیزایی کم داره. الان اگه ...

ممنونم عزیزم اتفاقا شنیده بودم کتاب خوبیه ممنون یادآوری شد

اخه من مشکل تیرویید دارم ک اون خودش باعث افسردگی میشه و بی حالی 

اون خانوم مشاور رو اگ تاپیکش زدی منو هم تگ کن

برای عزت نفس باید چیکار کنم پیشنهادی نداری؟کتابس سخنرانی چیزی

راسی بهت تبریک میگم ک رها شدی👏👏👏❤

راااستی تاپیک بانوارتمیس هم خیلی خوبه اگه تا حالا نخوندی یه سر بزن😉

😘😘

ممنونم عزیزم اتفاقا شنیده بودم کتاب خوبیه ممنون یادآوری شد اخه من مشکل تیرویید دارم ک اون خودش باعث ...

بله. تیروئید رو‌ در جریان هستم.

ممنونم بابت تبریکت عزیزم. سلامت باشی.

چشم. تاپیک زدم ادت میکنم.

برای عزت نفس، فایل های صوتی دکتر هلاکویی رو گوش بده، نه صرفا واسه عزت نفس، همه فایلاش آموزنده و کمک کننده است. 

سایت متمم ، یه سایت روانشناسیه. این سایت هم عااالیه. کاملا مطالب علمی و کاربردیه. عزت نفس سایت متمم سرچ‌کنی میاره.

تو گوگل هم سرچ کنی تمرین عزت نفس میاره برات.

خود کتاب شفای زندگی هم کلی تمرین داره که باعث خوددوستی و افزایش عزت نفست میشه.

من پیشنهادم اینه که کتاب رو شروع کن به خوندن. در کنارش فایلها و سایت هایی که گفتم رو هم داشته باش.

هرروز که بیدار میشی یه فایل بذار، داری کار خونه انجام میدی، فایل هلاکویی گوش بده مثلا. یا میتونی کتاب شفای زندگی رو هم به صورت صوتی دانلود کنی که در طول روز بتونی گوش بدی. با شنیدن مکرر، خوندن مکرر، انجام تمرین ها و ... خودت تغیراتت رو میبینی .

ممنونم عزیزم اتفاقا شنیده بودم کتاب خوبیه ممنون یادآوری شد اخه من مشکل تیرویید دارم ک اون خودش باعث ...

تاپیکشون رو به تازگی چند ص اولش رو خوندم. میخونم حتما. ممنون که گفتی ❤️

من تا دو روز اینارو رعایت میکنم بعد یادم میره 😕😐

واییی تو چقد مث منی 😁😂

خدای مهربانم 🤲 این روز ها خیلی چشم ها بارونی و خیلی قلب ها شکسته شده 💔 خدایا  زخم های دلشان را التیام ببخش و حال همه را خوب کن 🙏   
بله. تیروئید رو‌ در جریان هستم. ممنونم بابت تبریکت عزیزم. سلامت باشی. چشم. تاپیک زدم ادت میکنم. ب ...

ممنونممم❤❤❤