2777
2789
عنوان

شوهر بداخلاقم رو عاشق خودم کردم.

| مشاهده متن کامل بحث + 24593 بازدید | 239 پست
🎀🎀🎀🎀🎀 توجه 🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀 همه ی اون موارد بالا یه طرف این حرفای بعدیم یه طرف: من دست از آوی ...

من متوجه نمیشم اینکه میگن به خودتون بها بدین یعنی چه کارایی بکنیم؟

سوال دومم اینکه میگی همش من محبت میکردم و الان دیگه گذاشتم کنار اون محبت میکنه؛یعنی بالاخره به شوهرمون باید تا چه حد محبت کنیم من حدشو نفهمیدم😶😐میشه یه کم اینارو بیشتر توضیح بدی😯

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من متوجه نمیشم اینکه میگن به خودتون بها بدین یعنی چه کارایی بکنیم؟ سوال دومم اینکه میگی همش من محبت ...

سلام عزیزم.

بها دادن به خود شامل کلییی کار میشه. یه بخشیش روحی و درونی هست. مثلا

۱. صفات مثبت خودت رو بنویس و هرروز با خودت مرور کن.

۲. صبح که از خواب بیدار میشی و شب قبل از خواب.

جلوی آینه که میری، از خودت تعریف کن. از زیبایی هات بگو. قربون صدقه خودت برو.

۳. قدردان خودت باش و از خودت تشکر کن. مثلا غذا میپزی، به خودت بگو وای فلانی، چه کردی. عالیه. یا هر کار دیگه ای که انجامش میدی. 

۴. توقعت رو از خودت بیار پایین. به خودت سخت نگیر که حتما باید بهترین باشم. اگه امروز فلان کارو خوب انجام ندادی، هی به خودت ایراد نگیر. سعی کن تو همون کاری که صددرصد خوب انجام نشده هم، نکات مثبتش رو پیدا کنی و اون هارو برجسته کنی.

۵. اصلااجازه نده جمله های منفی مثل: من چقد خنگم. بازم خرابکاری کردم. من هیچ وقت نمیتونم کار درست انجام بدم و... توی ذهنت بیاد. اگه اومد سریع بگو نه. من باهوشم. توانمندم. مثلا اون روز فلان کار رو با اینکه سخت بود، عالی انجام دادم.

و...

بخشی که نمود بیرونی و فیزیکی داره:

۱. برای خودت هدیه بگیر. هدیه های کوچیک حتی. مثلا این هفته به خودم بیشتر از قبل اهمیت دادم و از خودم متشکرم. این گل سر رو به عنوان جایزه میخرم. یا این ماه، خیلی تلاش کردم و کلی کار مفید انجام دادم، تشکر میکنم از خودم و واسه خودم لاک میخرم.

۲. گاهی غذای مورد علاقه خودت رو بپز. حتی اگر بقیه دوس ندارن. در کنار غذای بقیه، غذای خودت رو هم گاهی بپز. مثلا من همسرم ماکارونی دوس نداره. من هیچوقت درست نمیکردم. الان هروقت هوس کنم،کنار غذای اون، برای خودم جدا ماکارونی میپزم. یا همسرم زرشک دوس نداره. من هیچوقت برای خودمم دیگه زرشک نمیاوردم سر سفره. الان جدا برای خودم سرخ میکنم و میارم.

۳. یک روتین مراقبت از پوست داشته باش و هرروز یا هرشب انجام بده.(جوری که همسرت ببینه). مثلا شب ها قبل از خواب صورتت رو با شوینده مخصوص پوستت بشور. بعد با پنبه گلاب بزن. هم پوستو پاک میکنه هم آبرسان طبیعیه. هم بوی خوبش حس عالی بهت میده. هفته ای دو بار ماسک های طبیعی بذار. دستورش تو اینستا و گوگل زیاده.

۴. با دستکش ظرف بشور. حتی یه استکان رو.

۵.  کرم نرم کننده به دست و صورتت بزن. (جلوی همسر)

۶. روغن بچه فیروز حدود ۱۳ تومنه. بگیر. بعد از حمام به بدنت بزن. هم خوشبوه. هم چرب نیست و فوری جذب پوست میشه و ازخشکی پوست جلوگیری میکنه.

۷. لباس های متنوع و ست بپوش. همون لباس هایی که داری رو باهم ست کن. گاهی لباسای شیکی که واسه مهمونی کنار گذاشتی رو تو خونه بپوش.

۸. قبل از اومدن همسر، یه رژ و کمی عطر بزن و گل سرهای متنوع تو خونه استفاده کن.

و....

در کل بها دادن به خود، نباید به خاطر همسرت باشه فقط. واقعا به خودت بها بده. از صمیم قلبت و با عشق. ولی همزمان سیاست هم داشته باش و جلوی همسرت این کارارو بکن که متوجه بشه. اینجوری میدونه که اون هم باید خیلی بهت بها بده.

من متوجه نمیشم اینکه میگن به خودتون بها بدین یعنی چه کارایی بکنیم؟ سوال دومم اینکه میگی همش من محبت ...

درمورد محبت کردن، بستگی به شناختت از همسرت داره. 

مثلا من قبلا هیییی میچسبیدم به شوهرم و قربون صدقه اش میرفتم. ولی اون اصلا اهل محبت کلامی نیست.

منم جدیدا با عشق نگاهش میکنم فقط. زیاد نمیگم. یا نمیرم سمتش. ولی نگاهم و لحن حرف زدنم پر از محبته.

در عین حال شل و ول و آویزونش نیستم دیگه. منتظر محبت اون نیستم. تمرکزم فقط رو این نیست که الان شوهرم دوستم داره یا نداره. کار خودمو انجام میدم. کنارش میشینم. ولی به کارهای خودم هم میرسم. قبلا فقط مینشستم کنارش و تکون نمیخوردم. الان میبینه که من چیزهای دیگه ای هم برای تمرکز دارم، خودش میاد سمتم.

محبت خیلی مهمه. عشق خیلی مهمه. در درونت همیشه عشقت رو در بالاترین حد نگه دار. ولی بیرون، همه عشقت رو بروز نده. بذار بیاد دنبالش.

وقتی کارهای بالا روکه گفتم انجام بدی، عزت نفس و اعتمادبنفست چندین برابر میشه و قوی میشی و اتوماتیک میدونی چه جوری و چقدر محبتت رو ابراز کنی. بدون چشمداشت و توقع.

درمورد محبت کردن، بستگی به شناختت از همسرت داره.  مثلا من قبلا هیییی میچسبیدم به شوهرم و قربون ...

ممنون از توضیحاتت خیلی عالی بودن کاملا متوجه منظورت شدم  

ایشالله همیشه کنار همسرت شاد باشی  

ممنون از توضیحاتت خیلی عالی بودن کاملا متوجه منظورت شدم     ایشالله همیشه کنار همسرت شاد ...

خواهش میکنم خانووووم.

ممنونم. سلامت باشی‌. همچنین😘😘😘

شوهرم دائم تو اینیستاس چیکار کنم کم بره؟

بنظر من در درجه اول حساسیتت رو کم کن و بی خیال باش. 

اگه همسرت کار می‌کنه و وقتی میاد تو خونه می‌ره تو گوشی، بهش اعتراض نکن. به هرحال حق هر آدم آزادی اینه که زمان استراحتش رو هرجوری دوس داره پر کنه.

شما هم خودت رو سرگرم کن. مثلا کتاب بخون که کاملا تمرکزت ازاین موضوع برداشته بشه. معمولا مردها انقد حسودن، ببینه داری رو یه کاری تمرکز میکنی، خودش سر صحبتو باز می‌کنه😂

ولی کم کم تفریحات دونفره هم مهیا کن که باهم انجام بدین. مثلا فیلم خوب بذار یه روزایی باهم ببینید. بازی جالب نصب کنید باهم بازی کنید. یا تو همین اینستا هم بعضی وقتا باهم بگردید. شطرنج بازی کنید. دسرهای خوشمزه درست کن باهم میل کنید و ...

یا هر تفریح دیگه ای که میدونی ممکنه جفتتون دوس داشته باشید رو امتحان کن.

ممنون عزیزم خیلی به این نکات احتیاج داشتم جالب اینجاست که همه رو بلدم ولی به وقتش یادم نمیاد اینا

خواهش میکنم عزیزم. هرچند وقت یکبار مرور کن. همه همینیم. فراموش می‌کنیم. باید بیشتر اهمیت بدیم.

خواهش میکنم عزیزم. هرچند وقت یکبار مرور کن. همه همینیم. فراموش می‌کنیم. باید بیشتر اهمیت بدیم.

اینا روی دوست پسری که قصد اردواج داشته و داره سرد میشه هم جواب میده؟؟؟ اگه شک کنی داره خیانت میکنه چطور رفتار کنی ک برگرده؟

اینا روی دوست پسری که قصد اردواج داشته و داره سرد میشه هم جواب میده؟؟؟ اگه شک کنی داره خیانت میکنه چ ...

بله جواب میده. ولی قبل ازدواج من پیشنهادم اینه که خیلی مدارا نکنی و اجازه بدی خود واقعیش رو نشون بده. اینایی که گفته شد برای بعد از ازدواجه. اگه میبینی اخلاقش خوب نیست، یا ابراز محبت بلد نیست یا هر مشکل دیگه ای، به صورت مستقیم وارد شو و ازش بخواه درستش کنه. و الا تو اون رابطه نمون. 

کسی که خیانت می‌کنه ارزش برگشتن نداره. حتی اگه تا آخر عمر ازدواج نکنی، بهتره تا اینکه با اینطور آدمی ازدواج کنی.

بله جواب میده. ولی قبل ازدواج من پیشنهادم اینه که خیلی مدارا نکنی و اجازه بدی خود واقعیش رو نشون بده ...

من کلا خیلی شکاکم به خاطر همین گیر زیاد دادم اونم سرد شده .... اما اینکه ابراز علاقه نمیکنه از اولم نمیکرد کلا از دوست داشتن زیاد بمیره هم نمیگه ... پیش دوستش به خاطر من گریه میکنه ولی نمیاد به من بگه چقد دوسم داره.... مرسی بابت راهنماییتون ادم گاهی اوقات به خاطر علاقه ای که داره چشمشو رو اخلاقای بد طرف میبنده