2777
2789
عنوان

بحث اعتقادي و حجاب

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 98 پست
ييعني بهشت فقط مال ايرانياس؟ اروپا ميره جهنم؟

هر کس در آخرت اعمالش با دین و مذهب و آیین خودش سنجیده میشه.

یعنی این رو نمی دونستید؟!

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
خیلی چیزای دیگه هم هست کلی۶ ملت ما فقط حجاب شده شرط مسلمونی، اگه اینجوره وام هم بگیری از بانک نامسل ...

شما همه رو رعایت کن گلم

لا یکلف الله نفسا الا وسعها

من شیعم،حیدر آقامه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی نگفت اونای دیگه نیس  اینجا بحث وام و دروغ و ... نیس  فقط مبحث حجابه  ماخانما ع ...

این که میگین اگه حجاب رعایت نکنی مس مسلمون نیستی،

پس  متناظر با اینه که له کسی بگی اگه وام بگیری هم مسلمون نیستی!

مسلما ما نمیگیم تچاین رو، 

هیچکی نیست که کل شرایط اسلام رو رعایت کنه،

اما از خانما میخان همین شرط رو رعایت کنن...

درون من جهانیست... برای اداره آن هزاران راه امتحان کردم... و بهترین فرمانروای جهانم وجدانم است.. و چه کافیست... 
خب منم همينو ميكم واقعا كي مسلمون كامله تو اين دنيا ميرن مسجد نماز بعد غيبت حجاب دارن با كلي ارايش

خب هرکس و تو قبر خودش میزارن هر گناهی مجازات خودشو داره خب شما بابت هرکاری جدا موآخذه یا تشویق میشی بابت هر گناهی تقاص خودشو میدی خدا الرحم الراحمین همهههه چیزو میبینه غیبت دروغ دزدی بی حجابی هرکدوم جدان هیچ ربطی بهم ندارن

🌷من یک سفیر سلامت هستم🌷
ييعني بهشت فقط مال ايرانياس؟ اروپا ميره جهنم؟

هرکسی با دین خودش در مقابل خدا ظاهر میشه تمام دین ها پوشش رو دارن. تمامشون ولی بقیه تحریف شدن. 

هرکسی باید درمورد دینش تحقیق کنه و دین اصیل و اولیه خودش رو پیدا کنه و بهش عمل کنه

شما دین اسلام داری با قوانین دین خودت سنجیده میشی

دانشجوهای عزیز اگه درمورد دروس برنامه نویسی کمکی خواستید میتونم کمکتون کنم
عزیزم نمیگیم مسلمون نیست. میگیم حجاب بارز ترین و راحت ترین شرط مسلمون بودنه. هرکسی که مسلمون هست ساد ...

واقعا خنده داره زير چادر جه كارا كه نميكنن اول بايد از درون پاك باشيم بعد ظاهرمونو درست كنيم

نميتونم چون به نظرم كسي با مو تحريك نميشه 

ربطی به تحریک شدن نداره. قطعا با مانتوی گشاد و بلند و شلوار راحت هم نمیری تو خیابون

ربطی به تحریک شدن نداره. قطعا با مانتوی گشاد و بلند و شلوار راحت هم نمیری تو خیابون

اتفاقا اينقد لباسام گشاده شوهرم اعتراض داره بدم مياد مامتو بچسبه

واقعا خنده داره زير چادر جه كارا كه نميكنن اول بايد از درون پاك باشيم بعد ظاهرمونو درست كنيم

همه ی چادریا مشکل دارن؟

یا همه بی حجاب ها؟

چه راحت قضاوت می کنید!

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
خب منم همينو ميكم واقعا كي مسلمون كامله تو اين دنيا ميرن مسجد نماز بعد غيبت حجاب دارن با كلي ارايش

شما مگه میخوای مسلمونای واقعیو شناسایی کنی چرا دغدغه مردم این شده فلانی چادر میپوشه ولی خرابه مسجد میره ولی دزده خب شاید داره با ذات خرابش ازینا بعنوان پوشش استفاده میکنه فقط کافیه یکم عاقلانه به مسائل فکر کرد از قدیم گفتن کلاه خودتو نگه دار باد نبره هرکس مسئول اعمال خودشه فقط

🌷من یک سفیر سلامت هستم🌷

عزیزم پس شمام حتما دلت پاک نیست که ظاهرت رو نمیتونی درست کنی دیگه.

چه ربطی داره این حرفا؟ شما ظاهر و رفتار خودتو درست کن بعد بقیه رو قضاوت کن. 

اونم که چادر میپوشه هزارتا کار میکنه خدا خودش مجازاتش میکنه بخاطر بقیه کاراش

این اعمال باهم منافات ندارن و کامل کننده هم هستن. قطعا کسی که حجابش خوبه مسلمون کاملی نیست ولی حجابش روی رفتارش تاثیر میگذاره

عزیزم ببخشید اینو میگم ولی یه جورایی اشتباه کردی با انتخابت ازدواج مهمه شما که میگی ازاد بودی الان با این نطریات همسرتون شمارو میخواد زندانی کنه نباید از اول قبول میکردی اخه خیلی دوره از خواسته هات احترام هم نمیذاره

عزیزم نمی فهممت شما  گدوست داری مانتوی گشاد بپوشی بدون روسری؟

جدای از بحث اعتقادیش 

اصلا شکیل نیستا. خیلی خنده داره

هرکسی توی خلوت خودش توی زندگی شخصی خودش مسئول رفتار خودشه . اما وقتی اومدی تو جامعه رفتارت اثر وضعی میذارن و ممکنه یه عملت باعث بشه تا قیام قیامت برات حسنه نوشته بشه یا برعکس برات گناه نوشته بشه. وقتی پوشش شما برای یه نفر الگو بشه اون میشه حسنه یا گناه.... وقتی یه نفر از رنگ موی شما ارایش شما خوشش بیاد و مقایسه کنه میشه گناه یا حسنه . صرف نظر از اینکه اون شخص قطعا کارش اشتباهه و باید مراقب نگاه خودش باشه وشما میتونی توی گناه اون شریک باشی یا نباشی