سلام بچه ها من تو خونواده اي بزرك شدم از لحاظ مذهب معمولي ولي متاسفانه با يكي ازدواج كردم سخت گير بود اوايل مادر شوهرم كه از اون بدتر كلا عروسيم زهرمارم شد متنفرم از اون روز دو سال گذشته ولي باز يادم ميفته اعصابم خراب ميشه به نظرتون چي كار كنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب منم همينو ميكم واقعا كي مسلمون كامله تو اين دنيا ميرن مسجد نماز بعد غيبت حجاب دارن با كلي ارايش
خب هرکس و تو قبر خودش میزارن هر گناهی مجازات خودشو داره خب شما بابت هرکاری جدا موآخذه یا تشویق میشی بابت هر گناهی تقاص خودشو میدی خدا الرحم الراحمین همهههه چیزو میبینه غیبت دروغ دزدی بی حجابی هرکدوم جدان هیچ ربطی بهم ندارن
خب منم همينو ميكم واقعا كي مسلمون كامله تو اين دنيا ميرن مسجد نماز بعد غيبت حجاب دارن با كلي ارايش
شما مگه میخوای مسلمونای واقعیو شناسایی کنی چرا دغدغه مردم این شده فلانی چادر میپوشه ولی خرابه مسجد میره ولی دزده خب شاید داره با ذات خرابش ازینا بعنوان پوشش استفاده میکنه فقط کافیه یکم عاقلانه به مسائل فکر کرد از قدیم گفتن کلاه خودتو نگه دار باد نبره هرکس مسئول اعمال خودشه فقط
عزیزم ببخشید اینو میگم ولی یه جورایی اشتباه کردی با انتخابت ازدواج مهمه شما که میگی ازاد بودی الان با این نطریات همسرتون شمارو میخواد زندانی کنه نباید از اول قبول میکردی اخه خیلی دوره از خواسته هات احترام هم نمیذاره
هرکسی توی خلوت خودش توی زندگی شخصی خودش مسئول رفتار خودشه . اما وقتی اومدی تو جامعه رفتارت اثر وضعی میذارن و ممکنه یه عملت باعث بشه تا قیام قیامت برات حسنه نوشته بشه یا برعکس برات گناه نوشته بشه. وقتی پوشش شما برای یه نفر الگو بشه اون میشه حسنه یا گناه.... وقتی یه نفر از رنگ موی شما ارایش شما خوشش بیاد و مقایسه کنه میشه گناه یا حسنه . صرف نظر از اینکه اون شخص قطعا کارش اشتباهه و باید مراقب نگاه خودش باشه وشما میتونی توی گناه اون شریک باشی یا نباشی