2777
2789
عنوان

بحث اعتقادي و حجاب

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 98 پست

کلا این بحث حجاب اجباری، انقدر باعث فلسفه چینی و تعابیر عجیب و عریب بین مردم شد که کسی فکرش رو نمیکرد...

همکارم با حجاب کامل و یه ارایش شیک و پیک ، 

به خاطر پیدا بودن موهای من زیر معنعه انقدر داستان و روایت چید کنار هم که من رو داشت روانی میکرد،

بابا حجاب هم مثل سایر فرمان های دیگ اسلامه، هیچ برتری نداره،

هیچ روایتی نداره که گناه کببیرست اگه رعایت نکنی..

درون من جهانیست... برای اداره آن هزاران راه امتحان کردم... و بهترین فرمانروای جهانم وجدانم است.. و چه کافیست... 
کلا این بحث حجاب اجباری، انقدر باعث فلسفه چینی و تعابیر عجیب و عریب بین مردم شد که کسی فکرش رو نمیکر ...

حجاب چون مسئله ی اجتماعی هست و جامعه رو درگیر میکنه به همین دلیل مهمتر و پررنگ تره

دانشجوهای عزیز اگه درمورد دروس برنامه نویسی کمکی خواستید میتونم کمکتون کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا این بحث حجاب اجباری، انقدر باعث فلسفه چینی و تعابیر عجیب و عریب بین مردم شد که کسی فکرش رو نمیکر ...

باشه قبول نیومده درصورتیکه اومده ولی آیه صریح ومستقیم داریم که یه مرد میتونه چهار زن عقدی داشته باشه شما اینو میپذیری؟؟چون دنبال سند ومدرک هستید پرسیدم!

🌷من یک سفیر سلامت هستم🌷

عقیده اینکه کسی اعتقاد به حجاب نداره با کسی که دین رو به روسری میبینه و پیدا نبودن مو خیلی بین دو مشکل زیاده و هیچ وقت سازگاری ایجاد نشده شما به هر زبانی هم خواسته هاتو بگی مورد قبول نیست برای طرف مقابل

م هم با شما موافقم مثل باقی فرمان های اسلامه.

اما این فرمان در جهت حفظ حریم زن اومده، جسم لطیف و پاک زن، حجاب در اسلام برای مرد هم هست اما نوع پوشش زنان در قرآن سوره ی احزاب اچمده 

که طاب به پیامبر هست

که ای پیامبر به زنان و دختران خود بگو با روسری روی خود را بپوشانند

البته منظور از رو سینه ها و موهست 

معنی دقیق این نیست که من گفتم معنای کلیش اینه شما مرور کنی سوره‌ی احزاب رو متوجه میشی

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
باشه قبول نیومده درصورتیکه اومده ولی آیه مستقیم داریم که یه مرد میتونه چهار زن عقدی داشته باشه شما ا ...

نه عزیزم، من کلا ادم مدهبی نیستم که روش زندگیم بر اساس اون باشه،

اما تحقیق میکردم و میدونم که انقدر که حجاب رو بزرگ کردن نبوده

درون من جهانیست... برای اداره آن هزاران راه امتحان کردم... و بهترین فرمانروای جهانم وجدانم است.. و چه کافیست... 
همه ی چادریا مشکل دارن؟ یا همه بی حجاب ها؟ چه راحت قضاوت می کنید!

وای نه این خیلی حرف بدیه، مسلما خمه افراد باید بتونن با عقاید خودشون کنار هم زندگی کنن،ذات کسی واقعا ربطی به پوشش نداره

جالبه که تنها چیزی که خانمها از اسلام خوششون میاد فقط مهریه هست. خیلی ها که عقد کردنم قبول ندارن. خدا عاقبت همه رو بخیر کنه

وای نه این خیلی حرف بدیه، مسلما خمه افراد باید بتونن با عقاید خودشون کنار هم زندگی کنن،پدات کسی واقع ...

متاسفانه استاتر حرف بد رو خیلی راحت بیان کرد.

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
شما مگه میخوای مسلمونای واقعیو شناسایی کنی چرا دغدغه مردم این شده فلانی چادر میپوشه ولی خرابه مسجد م ...

عینا همینه که سما میگی هر کسی بابد کلاه خودش رو بچسبه،

و کسی نباید به میزان حجاب بقیه  چه کم چه زیاد گیر بده

نه عزیزم، من کلا ادم مدهبی نیستم که روش زندگیم بر اساس اون باشه، اما تحقیق میکردم و میدونم که انقدر ...

آفرین به شما که لااقل موضعتون معلومه وازین حرفای بچگانه نمیزنید که فلانی حجاب داره زیر چادر هزار تا کار میکنه یا فلانی ریش داره دزده یا فلانی جای مهرداره هیزه چون همهههه جور ادمی وجود داره ولی کسی که ادعای مسلمونی داره بااااااااید همه چیو درکنارهم داشته باشه نه چیزایی رو که خودش دلش خواسته گلچین کرده باشه وگرنه خودشو مسخره کرده 

🌷من یک سفیر سلامت هستم🌷
جالبه که تنها چیزی که خانمها از اسلام خوششون میاد فقط مهریه هست. خیلی ها که عقد کردنم قبول ندارن. خد ...

بابا این بنده خدا فقط در مورد روسری حرف زد، شما رسوندیش به عقد و زنا.؟؟

عینا همینه که سما میگی هر کسی بابد کلاه خودش رو بچسبه، و کسی نباید به میزان حجاب بقیه  چ ...

گیر دادن کاملاااااا اشتباهه و هرکس مسئول اعمال خودش ولی این جمله که مسلمونی به حجاب نیستو اصلاااااا قبول ندارم چون حجاب هم یکی از ارکان مهمه ولی هیچ وقتم نظرمو به کسی تحمیل نمیکنم شما میتونی بگی به حجاب اعتقادی ندارم دوس دارم این مدلی باشم وتوانتخابتم حق داری ولی اینکه حجاب یکی از ارکان اصلی دین رو کسی نمیتونه زیر سوال ببره

🌷من یک سفیر سلامت هستم🌷
عزیزم پس شمام حتما دلت پاک نیست که ظاهرت رو نمیتونی درست کنی دیگه. چه ربطی داره این حرفا؟ شما ظاهر ...

با همش موافقم جز اون که اخرش گفتی تاثیر میزاره..

نه نمیزاره، من اشنای باحجاب فوف العاده خوب و وفوق العاده بد داشتم...

با همش موافقم جز اون که اخرش گفتی تاثیر میزاره.. نه نمیزاره، من اشنای باحجاب فوف العاده خوب و وفوق ...

همیشه استثناها وجود دارند اما کسی که یه قسمت دین رو بگیره قطعا تلاش بیشتری برای خود سازی میکنه تا کسی که کلا دین رو کنار گذاشته