2777
2789

شوهره زنگ میزنه پرستاره طبق هماهنگی قبلی گوشی روجواب میده ومیگه ببخشید من پرستارمریضتونم مریضتون رفته بخش سونو ومن دیدم گوشیش خیلی زنگ میخوره جواب دادم.شوهره هم هراسون ونگرون آدرس بیمارستان رو میپرسه ومیاد اونجا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این با پرستاره هماهنگ میکنه؛ شوهرش سراسیمه میرسه اونجا نصفه های شب بوده.پسره از زنش میپرسه وپرستار میگه حالش خیلی بد بود آرامبخش بهش زدیم الان خوابه

صبحش دوستم میگه شوهرم با یه سبد گل خیلی بزرگ وقیافه داغون وآویزون وناراحت میاد پیش این عذرخواهی.دوستم اولش تحویلش نمیگیره بعدشم کلی باهاش حرف میزنه وقول میده دیگه بهش اعتماد کنه.آخه دوستم بهش گفته بود از اینجا مستقیم میرم شهرستان ودیگه کاریت ندارم وقتی بعد اینهمه سال عشق ودوستی وازدواج بهم اعتماد نداری

خلاصه با کلی منت کشی دوستم رو میبره خونه وواقعا عذاب وجدان هم داشته دوستم تا چن وقتم باهاش سرد بوده ولی شوهرش اینقد ناراحت بوده که هرجوری بوده دلخوری زنش رو از دلش درمیاره.الانم یه پسر دوساله دارن.خیلی هم خوشبختن.دوستم تورشته خودش دکتراش روتموم کرده واستاد دانشگاست.شوهرشم از قبل بیشتر دوستش داره

میخواستم بگم گاهی باید سیاست داشته باشیم همه چی با دعوا درست نمیشه دوستم میتونست دعوا رو ادامه بده ویا به خانوادش بگه ویا بره شهرشون ویاحتی بمونه خونه وخودش رو کوچیک کنه