2777
2789
عنوان

((تست روانشناسی زوج ایده آل و خوشبخت ))بیاین جالبه

| مشاهده متن کامل بحث + 3531 بازدید | 193 پست
گریم گرفت امضات 

معذرت میخام .خودمم غصه دارم اما وقتی نمیشه چاره ای نیست باید ساخت .دعا کنید دامن همه منتظرا سبز بشه که انتظار خیلی بده.همین الان تو این تاپیک چند دقیقه خیلیا نتونستن منتظر بمونن تا استارتر جوابارو بزاره ببینید چند سال انتظار با ادم چیکار میکنه

فندق کوچولوی من تو هدیه امام رضایی .زودی بیا (میلیون ها سال است که زن ها حامله می شوند و شکم هایشان می شود خانه موجودی دیگر.میلیون ها سال است که آدم های دیگر شاهد بارداری و زاییدن زنان هستند، اما هنوز هیچکس به آن عادت نکرده است. نه خود زن های حامله و نه رهگذرها. مردم دوست دارند به زن های باردار لبخند بزنند و مراقبشان باشند.انگار شکم های بزرگ و موجودات درونشان هیچ وقت عادی و تکراری نمی شوند. جداً چقدر عجیب است نفس کشیدن کسی زیر پوست تو. چقدر عجیب است تماشای تکان خوردنش و چقدر عجیب است دلبسته شدن به موجودی که ساکن دنیایی دیگر است)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اخه شش رو بخاطر این گفتم که دوس دارن باهم برن خوش گذرونی و گردش نکه همش لب تو لب باشن

والا منم به همین دلیلِ تو گفتم 6، چون حس کردم اینجوری خوشحال ترن و حس خوبی بهم داد

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
شش که دقیقا منو شوهرمیم مخصوصا شوهرم تو خلوتمون خیلی راحته و احساساتشو بروز میده ولی تو جمع نه

منم 6 انتخابم بود واقعا بی حاشیه هستیم اما شوهرم همه جا احساساتشو نشون میده بهم.خالم همیشه میگه عاشق رابطه‌ی شمام تو خلوتم که کار از راحتی گذشته به خاک و خون میکشه  

معذرت میخام .خودمم غصه دارم اما وقتی نمیشه چاره ای نیست باید ساخت .دعا کنید دامن همه منتظرا سبز بشه ...

اره به خاطر همین گریم گرفت لباساشو میبینم نمیتونم تحمل کنم تازه ۲۵ روزه سزارین شدم سومیرم از دست دادم 

معذرت میخام .خودمم غصه دارم اما وقتی نمیشه چاره ای نیست باید ساخت .دعا کنید دامن همه منتظرا سبز بشه ...

غصه نخور عزیزه دلم به حکمت خدا ایمان داشته باش من خواهر شوهرم بعداز 15سال بچه دار شد بعداز کلی عذاب.انشالله تو همین سال دامنت سبز میشه بحق پنج تن 

دیگه از اینا نداشتی استارتر؟؟؟

من خودم را خوب میشناسم.... می دانم کجای قلبت را نشانه رفته ام❤.... می دانم اگر یک "من" در زندگی ات کم شود، خودت هم کم میشوی.... این منم که تو را ماندگار کرده ام.... چون خودم را خوب میشناسم:) خبر از جای پای محکمم در قلبت دارم❤........
اره به خاطر همین گریم گرفت لباساشو میبینم نمیتونم تحمل کنم تازه ۲۵ روزه سزارین شدم سومیرم از دست داد ...

اخی عزیزم خیلی سخته میفهمم 

فندق کوچولوی من تو هدیه امام رضایی .زودی بیا (میلیون ها سال است که زن ها حامله می شوند و شکم هایشان می شود خانه موجودی دیگر.میلیون ها سال است که آدم های دیگر شاهد بارداری و زاییدن زنان هستند، اما هنوز هیچکس به آن عادت نکرده است. نه خود زن های حامله و نه رهگذرها. مردم دوست دارند به زن های باردار لبخند بزنند و مراقبشان باشند.انگار شکم های بزرگ و موجودات درونشان هیچ وقت عادی و تکراری نمی شوند. جداً چقدر عجیب است نفس کشیدن کسی زیر پوست تو. چقدر عجیب است تماشای تکان خوردنش و چقدر عجیب است دلبسته شدن به موجودی که ساکن دنیایی دیگر است)
منم 6 انتخابم بود واقعا بی حاشیه هستیم اما شوهرم همه جا احساساتشو نشون میده بهم.خالم همیشه میگه عاشق ...

😂😂😂

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
غصه نخور عزیزه دلم به حکمت خدا ایمان داشته باش من خواهر شوهرم بعداز 15سال بچه دار شد بعداز کلی عذاب. ...

مرسی عزیزم به دعای شما دوستای گلم♥️♥️♥️