2777
2789
عنوان

((تست روانشناسی زوج ایده آل و خوشبخت ))بیاین جالبه

| مشاهده متن کامل بحث + 3531 بازدید | 193 پست
امیدوارم هرچه زووووودتر خدا یه نی نی خییییلی خوب و سالم و صالح نصیبتون کنه از صمیم قلب😢

مرسی عزیز دلم انشالله شمام نی نی صحیح و سالم بغلش کنی.

فندق کوچولوی من تو هدیه امام رضایی .زودی بیا (میلیون ها سال است که زن ها حامله می شوند و شکم هایشان می شود خانه موجودی دیگر.میلیون ها سال است که آدم های دیگر شاهد بارداری و زاییدن زنان هستند، اما هنوز هیچکس به آن عادت نکرده است. نه خود زن های حامله و نه رهگذرها. مردم دوست دارند به زن های باردار لبخند بزنند و مراقبشان باشند.انگار شکم های بزرگ و موجودات درونشان هیچ وقت عادی و تکراری نمی شوند. جداً چقدر عجیب است نفس کشیدن کسی زیر پوست تو. چقدر عجیب است تماشای تکان خوردنش و چقدر عجیب است دلبسته شدن به موجودی که ساکن دنیایی دیگر است)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۷ توضیحش رو نگفتی عزیزم

چرا همه رو گذاشتم

چنین زوجی کلی نقاط مشترک دارن
و این نقاط مشترک باعث میشه هیچوقت از هم دیگه خسته نشن . این دوتا کلی باهم حال میکنن و دوست دارن همه این موضوع رو بدونن و به این موضوع افتخار میکنن

دقت کنید این پستا که گذاشتیم براساس علم پیور یا خالص نیست بلکه براساس مطالعات رفتاری ست یعنی یک جامعه ای از زوج ها رو انتخاب کردن مورد مطالعه قرار دادن و بر اساس رفتارهاشون این تستو نوشتن و به همه تعمیم دادن
در نتیجه شاید صددرصد نباشه و خیلی کمک کننده س

شماره ۶: چنین زوجی از حاشیه دور هستند و احتمالا کمتر روی شبکه های اجتماعی پست میذارن . در بین دیگ ...

شش که دقیقا منو شوهرمیم مخصوصا شوهرم تو خلوتمون خیلی راحته و احساساتشو بروز میده ولی تو جمع نه

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶