2777
2789
عنوان

((تست روانشناسی زوج ایده آل و خوشبخت ))بیاین جالبه

| مشاهده متن کامل بحث + 3531 بازدید | 193 پست
توضیحاتشو میگم😁😁

اوکی اوکی 😊😚😚

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اینجا زن و شوهرا بیرون تو حالت دیگه ای نمیتونن باشن که

شایدم نظر بیشتریامون ۶ بود سر همین بود

راست میگی مثلا تو فیلم های خارجی بقیه حالت هارو می بینیم غرق رمانتیک بودن میشیم

لطفا فقط یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان💕 
شماره ۶: چنین زوجی از حاشیه دور هستند و احتمالا کمتر روی شبکه های اجتماعی پست میذارن . در بین دیگ ...

وای منو همسر آینده مو میگه ها 😍😍😅😅😅

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
ای بابا هفته چند؟ چرا پس سزارینت کردن؟

۲۶ هفته  بریچ بود گفتن طبیعی بیاد میمیره سزارین میمونهه من وهمسرم قبول کردیم سزارین بشم بعد به دنیا اومدن یه  روز موند ورفت

۲۶ هفته  بریچ بود گفتن طبیعی بیاد میمیره سزارین میمونهه من وهمسرم قبول کردیم سزارین بشم بعد به ...

آهان بریج بوده

ای بابا چقدر سخت بوده براتون

خدا بهتون صبر بده عزیزم

انشالله بچه های سالم و تپلی میاری به زودی