2777
2789
آره چون دختره فقط پسر دوس داره اصلا به نوه هاش ک دخترن اهمیت نمیده 

براش متاسفم  یوقت دلت نسوزه ها دختر شیرینیه زندگیه لطف خدا به زن و شوهره 

کاش میتونستم خودم هر چی هوس میکردی سریع برات میاوردم

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
منم واسم مهم نبود اما وقتی میبینم واسه خواهرشوهرم میپزا میبره لجم میگیره چون تو یه ساختمانیم بعدشم م ...

خوب یبار شما اون غذا رو از شوهرت بگیری خودت بخوری حداقل دیگه به شوهرت نمیده ببره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله ب زودی و بسلامتی و ب دل خوش 

الان اقدامم هرشب با کلی قرص و آمپول! 

نمیدونم بشه یا نشه😢 6ماه از سقطم گذشته

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
تو چرا

چون بیشعوریشو بهم ثابت کرده 

چون راه دور عروس شدم یکبار زنگ نزده حالمو بپرسه

اگرم گلایه  ای که معمولا از این زورش میاد چرا من خونش عین کلفت کار نمیکنمو به جاریم میگه به من بگه

نووووش جونت😁😁ناشکرنباش🤣

ممنون عزيزم

نه بابا ناشكر نيستم خدا رو شكر خودم تا آش و حلوا و شله زرد و همه چي درست ميكنم

اونروز مادرشوهرم ميگه هوس شله زرد كردم ولي تا حالا نپختم شوهرمم زود گفت عروست عالي ميپزه برات درست ميكنه😳

خوب یبار شما اون غذا رو از شوهرت بگیری خودت بخوری حداقل دیگه به شوهرت نمیده ببره 

عمرا این کار را بکنم بجاش مامانم اصلا نمیگذاره چیزی هوس کنم شوهرمم اگه گفتم اینا میخوام سریع میره میگیره ولی نمیدونم این مادرش با من چه مشکلی داره

منم واسم مهم نبود اما وقتی میبینم واسه خواهرشوهرم میپزا میبره لجم میگیره چون تو یه ساختمانیم بعدشم م ...

عجب ادمی 

تقصیر همسرته که هیچی بهشون نمیگه

این دیگه خیلی ظلمه

چون بیشعوریشو بهم ثابت کرده  چون راه دور عروس شدم یکبار زنگ نزده حالمو بپرسه اگرم گلایه  ...

دقیقا منم مث شمام سر بچه اولم برام هیچ کار نکرد نه هدیه ای نه حتی تبریک منم لج کردم نگفتم الانم میخوام غیر مستقیم بهش بگم راه حلی سراغ نداری؟همچین حرصش دراد

وا مال منم دختره کسی بی خود میکنه چون دختره حرفی بزنه دیگه وقتی خدا خواسته مگه بقیه فوضولا

منم عاشق دخترم 

میدونم اون اینجوریه بدم میاد از رفتارش

جلو بقیه میگه هرچیه سالم باشه ولی بازم با ی حالتی اما دائم باهام بد رفتاری میکنه از اون روز و لج میکنه زیر زیری اذیت میکنه ...

تا دلم درد میگیره میگه لابد دختره ک دلت درد میکنه 

ولی دخترش یا جاریم ک پسر بود بچشون دایم حالشونو میپرسید و واسشون میوه و اینا میفرستاد ... دلم شکسته

منم اونروز از حرصش گفتم ان شاالله ک دختره ی دختر سالم و خوب ...😥

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

عجب ادمی  تقصیر همسرته که هیچی بهشون نمیگه این دیگه خیلی ظلمه

شوهرم میگه هرچی میخوای به خودم بگو میگه میدونم مادرم رو به ما نمیده تو هم غرورت اجازه نمیده بهش بگی 

دقیقا منم مث شمام سر بچه اولم برام هیچ کار نکرد نه هدیه ای نه حتی تبریک منم لج کردم نگفتم الانم میخو ...

من نقطه ضعف مادرشوهرمو میدونم

بگرد دنبال نقطه ضفش فقط 

ولی در کل من جایی مادرشوهرمو تنها گیر بیارم مستقیما حرفمو میزنمفقط بگم جایی تنها نه شوهرم باشه نه خواهر شوهرم 

منم عاشق دخترم  میدونم اون اینجوریه بدم میاد از رفتارش جلو بقیه میگه هرچیه سالم باشه ولی ب ...

حالا خوبه خود مادر شوهرت از جنس زن است بگو اگه قرار پسر دار بشم و مثل تو بشم همون بهتر خدا بهم یه دخمل گل بده به قول مامانم خدا هر کسی را دوست داره بهش دختر میده دختر نعمته

دقیقا منم مث شمام سر بچه اولم برام هیچ کار نکرد نه هدیه ای نه حتی تبریک منم لج کردم نگفتم الانم میخو ...

یه چیزی هم بگم هر چیزی نو خریدی یا اومد مادرشوهرت خونتون دید گفت فلانت چه قشنگه بگو فلان فامیلمون سر سلامتی بچم بهم کادو داده یا بگو اتفاقا فلان دوستم اومده گفته مادرشوهرت چی کادو داده همچین نوه خوشگلی براشون اوردی منم که چیزی از شما ندیدم الکی گفتم یه تیکه طلا