2777
2789

آسون آب خوردن 

با فاصله ۳تا آینه (دوتا آینه خودت و ماشین بغلی یکیم به اندازه یک آینه وسط این دو خالی باشه)

یعنی فاصله ۳تا آینه اوکی اوکیه یا همون ۵۰ سانت

میری آینه به آینه پارک میکنی

حالا یک دور فقط فرمون به راست و راهنما به راست و کنترل خیابون و حرکت به عقب 

با همون فرمون تا جایی میای عقب که آینه شاگرد بیفته رو چراغ خطر ماشین پارک شده اونجا ایست و کل فرمون رو تا ته بده سمت چپ حالا دوباره بیا عقب 

جدول رو صاف از توی آینه دیدی کنارت حالا استپ کن،یعنی ماشین صاف شده ،فرمون رو صاف کن تا چرخ ها صاف بشن 

پارکت خیلی خوب میشه هیچ برخوردی هم نداری ،۱مترم از جلو فاصله ات میشه ،با جدول هم بستگی داره فرمونت رو به موقع بشکنی آینه رو دقیق روی همون چراغ خطر روی چراغ عقب ماشین کناریت بنداز بعد بشکن فاصله توی پارک با جدول ۴۵سانت میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با پراید آموزشگاه با همین روش میزنم اوکیه ،با ماشین خودمون هم اوکیه

اگه هر دو ماشین پراید باشه میشه ولی اگه ماشین تو پراید نباشه ماشینی که پارک دوبل میری پراید باشه فاصله طولی ات از ماشین روبرویی زیاد میشه 

اگه هر دو ماشین پراید باشه میشه ولی اگه ماشین تو پراید نباشه ماشینی که پارک دوبل میری پراید باشه فاص ...

حآلا اگه ماشین آزمون پراید باشه با ماشین های دیگه چیکار کنم برسونم به برف پاکن آینه رو 

باید عملی تست کنم ببینم فرقشو

حآلا اگه ماشین آزمون پراید باشه با ماشین های دیگه چیکار کنم برسونم به برف پاکن آینه رو باید عملی تست ...

اره پراید با پراید باشه آینه به آینه می‌کنی ماشین دیگه باشه واسه پراید پارک بری میرسونی اونجایی که برف پاک کن در اومده چون پراید کوتاهه

حآلا اگه ماشین آزمون پراید باشه با ماشین های دیگه چیکار کنم برسونم به برف پاکن آینه رو باید عملی تست ...

اگه ماشینت پراید باشه واسه ماشین غیر پراید پارک بری همون آینه به آینه می‌کنی فک کنم یا باید از آینه عقب تر وایسی؟🗿