2777
2789
براش متاسفم  یوقت دلت نسوزه ها دختر شیرینیه زندگیه لطف خدا به زن و شوهره   کاش میتون ...

منم خودم عاشق دخترم خیلی زیاد🙁فقط از رفتاراش ک دقیق بعد سونو بود دلم شکسته خیلی زیاد...

بدترش اینه جلو شوهرم یا کس دیگه بروز نمیده میگه مخم نیس سالم باشه ولی زیر زیرکی اذیت میکنه ناراحتم...

شوهرم اولا پسر دوس داشت الان براش فرق نداره اصلا حواسش هست بهم اما اینا با رفتاراشون آزارم میدن

اونروز قربون صدقه بچه دخترش ک پسره میره و بچه جاریم میگه برای اینا ی همبازی بیار دیگه باهات کاری ندارم منم خودمو زدم به نشنیدن دوس ندارم دهن به دهن کنم همینجوریش دائم پشتم حرف میزنن ...

تو دلم گفتم بچم هرچی باشه مثل اینا ولش نمیکنم ک تو کوچه خیابون با اینا بزرگ بشه🙁🙁🙁😒

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نقطه ضعف مادرشوهرمو میدونم بگرد دنبال نقطه ضفش فقط  ولی در کل من جایی مادرشوهرمو تنها گیر ...

دوست دارم از دهن خودم و همسرم نشنوه یکی بهش بگه مث جاریم آخه اصن دوست نداره عروساش با هم در ارتباط باشن از دهن اون بشنوه جالب میشه قیافش

حالا خوبه خود مادر شوهرت از جنس زن است بگو اگه قرار پسر دار بشم و مثل تو بشم همون بهتر خدا بهم یه دخ ...

دختر منته   خدا سر بندش منت میزاره دختر میده  خدایی این مادرشوهرا چه کرمی دارن که انگار نسلشون نسل دایناسوره اگه دختر بشه ور میوفته

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
حالا خوبه خود مادر شوهرت از جنس زن است بگو اگه قرار پسر دار بشم و مثل تو بشم همون بهتر خدا بهم یه دخ ...

این دفعه تصمیم دارم ی تیکه بندازم بگم خدا بهم پسر بده یا مهتاد باشه یا رفیق باز و... همون بهتر ک ی دختر ناز بهم بده ک نعمتیه...

دوست دارم از دهن خودم و همسرم نشنوه یکی بهش بگه مث جاریم آخه اصن دوست نداره عروساش با هم در ارتباط ب ...

خوب از جاریت بپرس برا اون چی اوردن بعدا که کنار هم بودین مادرشوهرتم بود بلند بگو مثلا اون دست بندی که حاج خانم سر تولد بچت بهت داده اینهههههههههههههههه

دختر منته   خدا سر بندش منت میزاره دختر میده    خدایی این مادرشوهرا چه کرمی دارن که ...

بزار بریزن تازه مادر شوهر من تا میبینه من وشوهرم باهم خوبیم اینقدر ناراحت میشه یا وقتی من پیش شوهرم نشستم به من میگه پاشو برو بخواب منم میگم خوابم نمیاد میخوام پیش اقام باشم

خوب از جاریت بپرس برا اون چی اوردن بعدا که کنار هم بودین مادرشوهرتم بود بلند بگو مثلا اون دست بندی ک ...

ان شاالله خیلی زود ی نی نی سالم و صالح بیاد بغلت

من مادرم شیراز بود مادرشوهرم تبریز بود خواهرشوهرم بندر بود خودمم تهران😢هیشکی نداشتم تهران بجز دوتا ...

جاری که جزو فامیل محسوب نمیشه

بزار بریزن تازه مادر شوهر من تا میبینه من وشوهرم باهم خوبیم اینقدر ناراحت میشه یا وقتی من پیش شوهرم ...

مگه تو ی خونه این؟

مادرشوهر منم تا شوهرمو میبینه میره میشینه بغلش نازش میکنه😆😆😆😅😅😅فک میکنه من ناراحت میشم میخواد حرصم بده من خوشحالم میشم😆

بزار بریزن تازه مادر شوهر من تا میبینه من وشوهرم باهم خوبیم اینقدر ناراحت میشه یا وقتی من پیش شوهرم ...

فدات شم اون دیگه از حسودیشه برو بشین بقل شوهرت   بوسشم کن

این دفعه تصمیم دارم ی تیکه بندازم بگم خدا بهم پسر بده یا مهتاد باشه یا رفیق باز و... همون بهتر ک ی د ...

عزیزم اصن نقطه ضعف نشون نده خواهرشوهرم وقتی فهمید بچم دختر 3 ماه بعد تولدش اومد دیدنش من اصن برام مهم نبود الان دخترم بزرگ شده رنگشم بهشون نشون نمیدم ماشاا...از پسرای اونا باهوشتر و سر زبونشم بیشتره فقط یبار بهشون گفتم خدا رو شکر خدا بهم دختر داده تا دلسوز داشته باشم