2777
2789
عنوان

مینی واش یا لباسشویی کم مصرف؟

356 بازدید | 22 پست

سلام کدوم مدل مینی واش  خوبه یا اصلا نه نیازی نیست با برنامه baby careماشین لباسشویی بصرفه تره؟

لباسشوییم اسنوا ۸ کیلویی اُکتا +A هستش که وزن میکنه لباسو همونقدر آب که لازمشه مصرف میکنه

برند مینی واش هم اگه مدنظرتون هست با مدلش بگین. ممنون

تعداد رای : 16
نظرسنجی
مینی واش تک
4
25%
مینی واش تمام اتومات
0
0%
مینی واش دوقلو
2
12%
لباسشویی + برنامه babycare مخصوص لباس بچه
10
62%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از لباسشویی راضی هسی

آره خیلی.اکثر امکانات رو داره‌.فقط دوست داشتم ازونا که یه در کوچولو داره برای مواقعی که یه لباس یادت رفت بندازی ازون جا میندازی داخل حین کار داشته باشه.دیگه بقیه چیزاش خوبه.یکسال و نیمه دارمش

من مینی واش تک گرفتم قیمتش خیلی نیست برای لباس کم هم خوبه.ممکنه بخوای زود ب زود لباساشو بشوری و نمیشه صبر کنی تا ماشین پر بشه.از لحاظ مصرف آب و برقم ب صرفه ست

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤

عزیزم طبق تحقیقات من مینی واش خوبه چون لباسای بچه رو تمیز تر ونو تر نگه میداره و زمان دهی ۳تا۱۲ دقیقه داره  ولی تمام اتوماتیک برای نوزاد بهداشتی نیست  با دست هم  اگه زیاد بسابی کهنه میشه لباسا من ۸ کیلوی الجی دارم ولی یه مینی واش دوقلو خریدم  فکر کنم خیلی به کارم بیاد حتی برای لباس زیر خودم  چون ۲ونیم کیلویی هست 

مینی واش بعد یه مدت میذاری کنار

خرج زیادیه به نظرم

من می نی واش خریدم وقتی نوزاد بود با اون می شستم اولا که اونجورا که میگفتن تمیز نمیکرد ثانیا که تمام اتومات نبود و آبکشی با خودم بود

الانم که افتاده یه گوشه، حیف پول

خب چه کاریه وقتی ماشین لباسشوییت به اندازه لباس آب میریزه همون خوبه دیگه

پودر یا مایع لباسشویی کودک هم که تو بازار هست

ماشینهای تمام اتوماتیک وقتی میزنی رو دکمه استپ بعد حدود دو سه دقیقه تا پنج دقیقه قفل در باز میشه می تونی اگر چیزی یادت رفته بندازی

برای مامانم اینا که اینجوریه

خودمم در از بالا دارم

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

عزیزم طبق تحقیقات من مینی واش خوبه چون لباسای بچه رو تمیز تر ونو تر نگه میداره و زمان دهی ۳تا۱۲ دقیق ...

منم مینی واش دوقلوی فرویدلین گرفتم چند بار روشنش کردم خیلی خوب بوده

منم تازه مینی واش گرفتم خیلی خوبه فعلا لباسها سفید که قبلا جدا میشستم میندازم توش .بعدا هم‌لباس نوزادی ها .من نمیتونم لباس چنگ بزنم دستم زود درد میگیره

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
صدا نمیده؟ میگن اسنوا ها سر صدا داره

نه صدای خاصی نداره.درحد بقیه ماشین لباسشوییاس.خونمونم ۸۰متریه آشپزخونمونمونم بین اتاق خواب و سالنه.من شبا روشنش میکنم آزاری هم نمیرسونه راحت میخوابیم

من مینی واش تک گرفتم قیمتش خیلی نیست برای لباس کم هم خوبه.ممکنه بخوای زود ب زود لباساشو بشوری و نمیش ...

آخه مدل این لباسشوییم نیازی نیس ۸ کیلو تماما پرشه.وزن میکنه للاسو همونقدر برای شست و شو آب مصرف میکنه

ببخشید سوال میپرسم ایقد یخچال تون چ مارکی گرفتید راضی هستید

قربونت عزیزم.من اتفاقا خوشحال میشم.اونم اسنوا مدل هایپرشوگرفتم.جز دوتا چیزو که ایرانیشو نداشت اون  فروشگاهی که رفتم.یکی غذاساز یکی جاروبرقی.من اکثر وسایلمو تا جایی که میشد اسنوا گرفتم.ماشین ظرفشوییمم اسنوا گرفتم ولی هنوز استفاده نکردم.