2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو نت پيدا كن روزشمار يا هفته شمار بارداري بايد باشه به انگليسي pregnancy calculator هست كه تاريخ اولين روز اخرين پريودت رو به ميلادي ميزاري و تعداد هفته هات رو مشخص ميكنه يه application هم هست به اسم flo دانلودش كن بهد تاريخ اولين روز پريودت رو بزن كامل واست ميزنه و هر روز نگاه كني اپديتش رو بهت ميگه

نه عزیزم، کلا ۴۰ هفتست بارداری برای زایمان طبیعی. بعضی موقع ها ممکنه تا ۴۲ هفته هم طول بکشه

والا دکتر من اینو گف 😐دقیق کی میشه فهمبد چند هفته ایم؟؟

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤

اصلا سردخترم این حساب کتابا و استرس ها نداشتم الان ک این گوشی ها و این اطلاعات اومده نگرانی ب جای کمترشدن بیشترمیشه 😕

والا دکتر من اینو گف 😐دقیق کی میشه فهمبد چند هفته ایم؟؟

اخه از ۴۰ بگذره ممکنه خطرناک باشه چه برسه به ۴۹ هفته، ببخشید اما چه دکتر احمقیه. توی سونوی ان تی معلوم میشه تاریخ زایمان طبیعیت

اخه از ۴۰ بگذره ممکنه خطرناک باشه چه برسه به ۴۹ هفته، ببخشید اما چه دکتر احمقیه. توی سونوی ان ت ...

اشتبا نوشتم 49😂😂😂😂42

اخه از ۴۰ بگذره ممکنه خطرناک باشه چه برسه به ۴۹ هفته، ببخشید اما چه دکتر احمقیه. توی سونوی ان ت ...

من سونو واژینال کردم تومطب دکتر 10 روز میش گف 7 هفته و 4 روز ولی ب نطر خودم الان تازه 7 هفته هستم 

اهان همون😂😂 تعجب کردم ۴۹ هفته😁 اره بیشترین حدش ۴۲ هفتست، درست گفته

49 دیگه باید بترکی😂😂😂😂😂😂😂😂