2777
2789
عنوان

سوال کاملا زنانه

532 بازدید | 37 پست

سلام دوستان شرمنده واقعا که این سوالو میپرسم من مجردم و بعضی وقتا بازم شرمنده ترشحاتی دارم که میدونم عفونته و باید برم پیش دکتر زنان راستش شک دارم که برم یانه من از معاینه کردن خیلی میترسم اگر برم معاینم میکنه یانه فقط چند تا سوال میپرسه و قرص میده؟؟؟

ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت  پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مجرد هارو معاینه نمیکنن عزیزم

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

اگه مجرد باشی که معاینت نمیکنه احتمالا کپسول بهت میده که مربوط به عفونت زنانه

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه

نه مجرد را معاینه نمیکنه اولا که ترشح حتما نشون عفونت نیست علایم دیگه ای هم باید باشه بعدم چه اشکال داره بری دکتر حتما برو

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

معایته میکنه اما غقط نگاه میکنه دستگاه و اینا استفاده نمیکنه عزیزم

تولید کننده انواع میوه خشک و لواشک خالص عسل و زعفران با کیفیت صادراتی ارسال به همه شهرها و خارج از کشور😍کانال تلگرام 👈 https://t.me/khanemivekhoshk  پیج اینستاگرام 09157112469👇 https://instagram.com/Khanemivekhoshk

چون مجردین فکرنمیکنم معاینه که ولی حتما برو برطرفش کن

خدایا شکرت ممنونم ازت خدااااا که منو لایق مادرشدن دونستی امروز ۹۸/۵/۴روزشهادت امام رضا بی بی چکم مثبت شد قربونت برم آقا که حاجت روام کردی 😍😍همین امروز ازته دلم ازخدا و امام رضامیخوام که همه منتظرا دامنشون سبزبشه ان شاالله💛💞

عزیزم مجردارو معاینه نمیکنه اگه هم بکنه سطحیه

برام دعا کنید نی نیم اول سالم باشه بعد ی گل پسر باشه.....دعا کنید خدا بهم امیر عباسی بده👶برا سلامتیش و گل پسر بودنش ی صلوات مهمونم کنید.😍😘الاهی ب حق بی بی فاطمه دامنه همه منتظرا سبز بشه ....آمینو از ته دلت بگو😍