2777
2789

پرنیا و پریناز با مشورت همدیگه انتخاب کردیم من از اسم های نگاه و نگار هم خیلی خوشم می یومد اما شوهرم کفت نه 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ریحانه     من و همسرم باهم انتخاب کردیم

من اسم ریحانه وفاطمه روخیلی دوس دارم  اسم دختر اولم فاطمست  و دوس دارم یه دختر شبیه دختر اولم داشته باشم که اسمشو بذارم ریحانه😍😍😄😄

❤❤👨‍👩‍👧👨‍👩‍👧دنیام دخترم وهمسرم👨‍👩‍👧👨‍👩‍👧❤❤خدایا نی نی تو دلیمو برام سلامت نگه دار 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻آجیای گلم اگه میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین🙏🏻🙏🏻🙏🏻
خوب پس دست ب کارشو محمدفرحانتو بیار اسم دختری ک ب اسما بخوره اسرا ب ذهنم رسید بستگی داره بخوای اولش ...

اسم دخترم فاطمه اس

میخاستم یه اسمیم باسه به فاطمه و محمد فرحان بخوره😍😍

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار😍
راست میگی ولی بازم حرصم میگیره فراوون شه😁 بابا میذارم.یه دنده بودن به ما نیومده😅 خانوما تلفظش خی ...

عزيزم😍😍😍اتفاقا اسم انتخابيه منم بود ولي باباش دوسش نداشت گفت پريان بذاريم منم قبول كردم تو ثايت هم پشت سر همن پرياس و پريان ،اسم لطيفيه

بردیا و آریا هردو پیشنهاد خودم بودن و همسرم هم دوست داشت

چه اسمای قشنگی😍 من عاشق اسم بردیاام...آریا هم عالیه

فقط با تو عشقم میتونم آروم شم ...بازم مثله هر شب بیا تو آغوشم...رو هر کی به جز تو چشامو میبندم...تو رو میبینم تو آیندم

علی، جالبه نظر همه همین اسم بود  

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

بچه مچه که ندارم اصلا سنم نمیخوره😁

ولی اسم آریانا آنوشا و نیلا رو خیلی دوست دارم

اسم پسرهم سورنا،آریا،آریو،آریان،رایان  میشه کرد 

کسی به خدا گفت: اگر سرنوشتم را نوشته ای پس چرا آرزو کنم؟ خدا گفت: شاید نوشته باشم، هرچه آرزو کند...!

دوستان همه بیاین نظر بدین اسم بچه های دوستم غزل و عسله میخواد عوض کنه اسمشونو بزاره دنا و دنیز ب نظرتون خوبه؟

هر عشقی میمیره خاموشی میگیره ......عشق تو نمیمیره.Rf💏💏💏💏👶👶👶