2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترم مه آرا.  خودم و شوهرم

شنیدم دعای نی نی سایتی ها خیلی زود میگیره. خدایا یه مشکل و گره خیلی بزرگ تو زندگیمه برطرفش کن دوستان گلم التماس دعا دارم. هرکی دعا کرد برام بهم بگه براش صلوات بفرستم 
من پسر اولم امیر علی که علی شو باباش گذاشت امیرش رو من  دوقلو هام علیرضا که پسرم گذاشت و محمد ...

اخهه عکس پروفایلت دو قلوهاتن؟

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
ما نی نی مون یه هفته دیگه بدنیا میاد بین تانیا و مرسانا و ملورین نمیدونیم کدومشو انتخاب کنیم

تانیا خیلی قشنگه 

نه انسانی دوست من است و نه انسانی دشمن من ، بلكه هر انسانی معلم من است.

اسم خودم آتنا ، فامیل شوهرم نیک راد ، دختر تو راهیم آنیکا نیک راد میشه حتی تو خواب هم میرم ثبت احوال و اینو بهشون میگم 😂 ، منو شوهرم هر دو از الان آنیکا صداش میزنیم ، خودمم انتخاب کردم ، شوهرم گفت فامیل من رو بچه میاد خود به خود، این حق توعه نه ماه و ما بقی عمر میخوای براش زحمت بکشی پس خودت انتخاب کن ، الانم از انتخابم راضی هست چون تو اسم خودشم ک داره به همه چی میخوره 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️

کو شوهرش ولی با خودم به توافق رسیدم که اسمشونو بزارم کارن و هلن     

قررربون دختر پسر خوشگلم بررررم

از نشونه های دوست داشتن اینه که وقتی می بینیش نتونی جلوی لبخند زدنتو بگیری                                                                                              گفتند که او عاشق گیسوی کنمد است.              موهای من از عصر همان روز بلند است
من اسم پسرم ک دی بدنیا میاد ان شاله احسان هس. هر اسمی گفتیم یکی نپسندید. احسان رو همه دوست دارن. بن ...

نه قشنگ نيست،كي الان رو بچه اسم احسان ميزاره،اسامي جديد بزاريد

خدا جونم بابت هديه اي ك بهم دادي ممنونم🙏🏻ماكانم تمام زندگيم👶🏻

دختر این اسم هارو دوست دارم:خدیجه، نجمه، ساره، ریحانه

پسر هم: امیر عباس، امیر رضا، امیر مهدی

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍