2777
2789
مانلی خودم انتخاب کردم شوهرم زیادموافق نبودولی شد ازاینکه بعضی هابلدنیستندکلمه ی به این قشنگی وسا ...

آفرين به سليقت👏🏻منم خدا بهم ني ني بده ميزارم مانلي👌🏻

خدا جونم بابت هديه اي ك بهم دادي ممنونم🙏🏻ماكانم تمام زندگيم👶🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخهه عکس پروفایلت دو قلوهاتن؟

بله عزیزم

خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده   
من از اسم آیدا خیلی خوشم میاد راحت وخوش آهنگه.میخام واسه دخترم بزارم.نظرشما چیه

اسم قشنگیه به نظرم شیک و خوش آواست از مد هم نمیافته

من سقوط شبنم از گلبرگ یاس را آغاز یک پرواز می دانم.
خیلی نازن دلم رفت خدا نگهشون داره

ممنون کوچولو شما رو هم خدا برات نگه داره

خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده   

اسم پسرکوچولوی منم ک آخر اسفند ب دنیا میاد انشالله قراره بذاریم «شهراد »منو همسر جان دوتایی انتخاب کردیم

نظرتون چیه دوستان؟

پسر کوچولوی مامان و بابا                              با اومدنت توی دلم منو بابایی رو حسابی غافلگیر کردی اما قدمت رو چشمامون اومدی تا بشی ماحصل عشق منو بابا                                                                                          از خدا میخوام خدا دل تموم منتظرارو شاد کنه مثل من مخصوصا دوستای نی نی سایتی رو٬الهی آمین