2777
2789
 اسم خ‌ودم حناس شوهرم میگفت مجردی عاشق اسم حنا بودم حالا هم دختر شد بزاریم حنا صدا کنم جفتتون ب ...

حنا يك ،حنا دو 😂😂

دلنواز خوشگله

فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سه تا دوست شمالی داشتم خواهر بودند اسم هاشون شبنم /طراوت / لطیفه جالب بود نی نی خودم بستگی ...

اتفاقا تو اسماشون احساس هست😍

فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁

اسم پسرم امیرطاها.اون موقع ک باردار بودم ی چهل روزم بود بعد از نمازم ب نیت اینکه ببینم چ اسمی از قران برا بچه پیدا کنم قران باز کردم سوره طه اومد درحالی ک اصلا جنسیتش اصلا معلوم نبود دیگه فهمیدم ک پسره موقع زایمانم شب ولادت امام علی بود دیگه گزاشتیمش امیرطاها 

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»🌹🌹🌹لطفا براحل مشکلات زندگیم بخونید شوهرم سرعقل بیاد قبول کنه خونه بخریم هرکسی خوند بگه تا منم براش بخونم

😑😑😑😑من خیلی اسمای قشنک دیدم ولی همسرم میگه حتما قرانی باشه😭😭😭تازه خانوادهدشوهرم یک افکار خرافی دارن که مثلا اکه اسمم انتخاب کنی ولی مثلا توی تولدی شهادتی چیزی دنیا بیاد میگن اسمشو با خودش اورده باید همونو بزاری.... من خیلی باشوهرم حرف زدم امیدوارم اینکارو نکنه.... وگرنه بچه رو میززارم میرم خونه مامانم😥😭

برای به دست آوردن سلامتیم دعا میکنی؟🤲🏻🥺