2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سورنا و سپهر

اولی شوهرم ،سپهرو خودم

سومی هم سروینه☺☺☺☺

خدایا ،ای کاش انقدر اب داشتم تا اتش جهنمت را با ان خاموش می کردم،و انقدر اتش داشتم که بهشت را با ان به اتش می کشیدم،تابندگانت تو را فقط به خاطر خودت دوست بدارند نه به خاطر بهشت و جهنمت🤗🤗🤗😍😍😍😍😍😚😚😚
چند سال دیگه میان پیشمون اسمشونم اروین و اوین 😁

ببخشید یه لحظهevinخوندم🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خدایا ،ای کاش انقدر اب داشتم تا اتش جهنمت را با ان خاموش می کردم،و انقدر اتش داشتم که بهشت را با ان به اتش می کشیدم،تابندگانت تو را فقط به خاطر خودت دوست بدارند نه به خاطر بهشت و جهنمت🤗🤗🤗😍😍😍😍😍😚😚😚
دستت درد نکنه😖😖😂😂😂😂 خودمم اونو دوسندارم میخوام اسم دختر مو بزارم نفس

خواهش می کنم😊😊😊😊

استعداد خاصی دارم

نفس قشنگه چون اسمه یه شخصه خاص خیلی دوسش دارم😁😁😍

اسم " تیام "  قشنگه من بزارم ؟

منم از این اسم‌خوشم اومد

ولی تو سایت ثبت احوال 

تو اسم پسر نیس

تیام‌رو اسم‌دخترونه زده و این‌جوری که یکی از دوستانم‌میگفت اگه برای پسر بخوای شناسنامه بگیری به اسم‌تیام‌ نمیدن باید یه پیشوند داشته باشه مثل محمد تیام‌یا امیر تیام 

کسی هرگز نمی داند چه سازی می زند فردا ،چه می دانی تو از امروز،چه می دانم من از فردا ،همین یک لحظه را دریاب،که فردا قصه اش فرداست
من میخوام پسر انتخاب کنم ...خیلی سخته ... همسرمم اصلا کاری نداره ... میگه هرچی خودت میدونی ...  ...

اراد خعلي زياد قشنگتر و باكلاس تره شك نكن

خاطرات ادم شاید مثل موادسوختنی باشد، میسوزند تا زنده باشند