در حالی که بابام فقط با یه اشاره میتونست اصلا نذاره بره زندان
چی بگم. البته شاید برای ساختن شوهرت لازم بوده
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آخه شوهرت هم معلومه بیفکری کرده. اگر راحت در میرفت از قضیه باز ممکن بود چند سال بعد دسته گل به آب بده. بهتره با عواقب بلند پروازی هاش مواجه شه. چه خوبه که معقول فکر میکنی
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
نظر خودش چیه.... مشکل شما مالی هست زمین چیزی ندارین بفروشین
نه عزیزم زمین بود که غم نداشتیم خودش که بفهمه بگم مثلا جدا میشم دق میکنه ولی گاها که واقعا تحمل مشکلات براش سخت میشه میگه برو طلاق بگیر اصلا پای من نسوز
فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا خداجونم خودت قول دادي پس آسوني رو وارد زندگيم كن