2777
2789
عنوان

خوش به حالتون

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 96 پست

گاهی وقتا میگم نباشه و فلان ولی الان میفهمم نباشه چقد سخت میشه زندگی برام 

فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا خداجونم خودت قول دادي پس آسوني رو وارد زندگيم كن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی کم عقلی هنوز بیست تومن مامانتم که گفتی خورده و نمیده و پررو بهت میگه برو طلاق بگیر  ...

اره ولی بهش فشار میاد سختشه زندان 

مگه تو این شرایط آدم رو کنار میزارن.....حل میشه مشکلات

نمیدونم یسری میگن پاش نمون یسری میگن مشکلاته زندگیه تموم میشه خودمم دیگه نمیدونم چیکار کنم

از هر لحاظی باشه  نباید گفت هر چند خیلیا ب کار میبرن

درسته حرف ایشون واقعا. زندگی خود من حتی با همین طلاق باز هم از جانب خیلی ها مورد حسادت و حسرته‌ . کلی دل که سفره نیست‌... خدا از حال جسم و روحم خبر داره. الان وضع من طوریه که انگار از پدر و مادر و خانواده ام هم طلاق گرفته ام! روابط عاطفی ام باهاشون به نزدیک صفر رسبده. در بی کسی و بی محبتی دارم پر پر میزنم. ولی از دور به نظر میاد خانواده حمایتگری دارم. چند روز سرمای شدید خورده بودم، دو بار پام تو گچ رفته ، فاضلاب خونه ام بالا زد و همه چیز نجس و کثیف شد و ... در تمام این سختی ها تنهای تنها بودم. کمرم خممممم شده. ولی خودداری میکنم. بتلاخره بلانسبت با این مردم گرگ صفت همین که فکر کنند خانواده ام خمایتگرند و پشتم هستند بهتر از وقتیه که بدونند دورم خالیه!!! البته دروغ نمیگم در مورد وضعیتم یا الکی نمیگم اوضاعم خوبه ولی لزومی هم نمیبینم عمق فاجعه رو نشون بدم که دشمن شاد شم. منظورم اینه که دررررررد های ناگفتنی زیاده

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
اصلا این چه دنیایه اخه

دیگه هست دیگه. چه کنیم...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
درسته حرف ایشون واقعا. زندگی خود من حتی با همین طلاق باز هم از جانب خیلی ها مورد حسادت و حسرته‌ . کل ...

عین من منم نشون میدم خونواده ام پشتم هستن ولی هیچکس نمیدونه همیشه کنج اتاقم چشمام خیسه بخدا خیلی وقت ها شده دیدن که چشام خیسه ولی نگفتن گریه نکن حل میشه و فلان سخت تر از همه چیز بابامه که نگفت بچه ام داره پرپر میشه نگفت پستتم مثل یه کوه 

تنها باشی و مجرد خیلی فرق داره متاهل باشی و تنها 

عزیزم درست میگی 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
عین من منم نشون میدم خونواده ام پشتم هستن ولی هیچکس نمیدونه همیشه کنج اتاقم چشمام خیسه بخدا خیلی وقت ...

میفهمم. البته ممکنه خودشون هم به حدی از درد رسیده اند که توان دلداری ندارند.باز خوبه پذیرفتن تو رو که تو خونه شون زندگی کنی.

میفهمم. البته ممکنه خودشون هم به حدی از درد رسیده اند که توان دلداری ندارند.باز خوبه پذیرفتن تو رو ک ...

اخه نامزد هستیم فعلا ما برای همون خونه پدرمم، نه پدرم به هرکسی به غیر من کمک میکنه 

اخه نامزد هستیم فعلا ما برای همون خونه پدرمم، نه پدرم به هرکسی به غیر من کمک میکنه 

آها

درکت میکنم. متوجهم عزیزم