2777
2789
عنوان

تا حالا سر بچه دوسالتون داد زدید یا تنبیهش کردید

| مشاهده متن کامل بحث + 26633 بازدید | 33 پست
تو اروپا زدن بچه جرمهههههههههههههههه

چرا به خودتون نمی یایددددددددددددددددددد.شما این بچه رو به این دنیا اوردین و مسئول تربیتش هستین ولی نه با زدننننن
دست هایی که کمک می کنند ، مقدس تر از لب هایی هستند که دعا می کنند...
شادی جان
عزیزم قبل از این که در باره ما اعلام جرم کنی این رو بدون که تو تنها مادر این سایت نیستی پس تنهاتو نیستی که میدونی مادر بودن یعنی چی.....اینقدر هم از مادرهایی مثل من یک دیو یا یک مجرم نساز تو اروپا زدنم بچه جرمه من هم میدونم جرمه ولی فکر نکن کودک آزاری تو اونجا خیلی کمتر از اینجاست اگر من هم گفتم گاهی لازمه خیلی کمتر از اونچه فکرش رو بکنی از این روش استفاده میکنم وهرگز نمیذارم توش افراط بشه
شادی خوووب مامان عزیز
خود من با تنبیه بدنی قبل از سه سالگی صد در صد و بعد از سه سالگی 80-90 درصد مخالفم اکثر مادر ها هم همینطور ....همین اروپا هم که میگی توخیلی از کشورها جرم نیست مثل انگلیس آلمان فرانسه روسیه و بعضی کشورهای دیگه فکر هم نکنم بین آمار افسردگی یا سزخوردگی یا جرم وجنایت با کشورهایی که توش زدن بچه ها جرمه مثل ایتالیا یا اسپانیا تفاوت فاحشی داشته باشن اینجا کسی بیخود نیست که بخواد به خود بیاد
مراقب خودت ونینی نازت باش از طرف من بووووووووووووووووسش کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نگفتم شما دیوی . این خود شمایی که این برداشتو داری می کنی من فقط خواستم یاد اوری کنم که این زیر پا گذاشتن حقوق یک بچه است که بخواد از طرف کسی حتی مادرش زده بشههه

اینقدر هم سعی نکنید تا یه چیزی در مورد اروپا می شنوید در جا نکات منفیشو بگید همه جای دنیا کودک آزاری هست حتی تو همون ایران که ماها دم از قران و خدا می زنیم .
چرا باور این موضوع که هستند ملت هایی که بهتر از ما به حقوق انسان بودن احترام می زارند براتون اینقدر سخته.

در ضمن من مثل شما نسیتم که یه شادی جان بگم هر چی دلم می خواد بار طرف کنم

لزومی نداشت اینقدر به خودت فشار بیاری و ابراز محبت کنی .

صلاح مملکت خویش خسروان دانند...

اگه فکر می کنی روش تربیتت درسته ادامه بده
دست هایی که کمک می کنند ، مقدس تر از لب هایی هستند که دعا می کنند...
مهتاب جان عالی گفتند
یادتون نره ما مالک و صاحب بچه هامون نیستیم حداقل من که اینجوری فکر می کنم. بچه یه موجود مستقل و محترمه و وظیفه ها نگهداری و مراقبت و کمک کردن بهشه.اما فکر نمی کنم حق داشته باشیم بزنمیش
این زدن بیشتر از اون خشم آنی مادر و خستگی اش سر چشمه می گیره و هیچ حسنی در مورد بچه نداره
من خودم خیلی جذبه دارم برای بچه ام و منضبط بارش آوردم اما نه با زدن!

بچه دو ساله هم واقعا در حد دو ساله می فهمه نمی تونید ازش توقع داشته باشید همه چی رو خوب درک کنه
زندگی زیباست ای زیبا پسند ....
منم دخترم رو یه باز زدم ولی قول دادم که نزنمش و وقتی کار بدی می کنه بهش میگم کار بد کردی مامان باهات حرف نمیزنه بعد چند دقیقه خودش میاد بغلم می کنه ولی نمی تونه حرف بزنه .وقتی میبرمش بیرون همش این ور اون ور میره منم باید مدام دنبالش باشم که گم نشه وقتی دستشو میگیرم دستمو گاز میگیره و فرار میکنه جیغ زدنم که چیزی به دلش نباشه میزنه منم سعی میکنم دیگه بهش باج ندم تا از سرش بیفته
.
خدا من رو ببخشه من چه چیزی بارت کردم خدانکنه این چه جرفیه میزنی شیما جان از این که به مادرانی مثل خودم که مثل خودت همه زندگی خودم رو پاش قربونی میکنم مثل خود تو مثل همه مادرهای دنیا درک میکنی که محبت مادر تبلیغ نیست و درضمن کیه که باورش نشه بسیاری از کشورها هستن که به حقوق بشر حقوق زن حقوق کودک صدها برابر ما احترام میذارن این که مثل روز روشنه اما خواستم بگم صرف جرم دونستن تو یه کشور نمیشه گفت اونچه که فلان کشور جرم اعلام میکنه غیر انسانیه یعنی باید پذیرفت مثلا سوئد که توش تنبیه بدنی بچه ها جرمه مردمان انسان تری داره اما تو آلمان و انگلستان که این کار جرم نیست مردمانش غیر انسان تر هستن میدونی که اینطور نیست
بازم ازت معذرت میخوام اگه از حرفی از جانب من رنجیدی من هیچکدوم از شادی جان هام رو الکی نگفتم از ته دل بوده
جالبه این جاست من خودم گفتم با استفاده از تنبیه بدنی برای بچه زیر سه سال 100 درصد مخالفم من حتی داد هم به ندرت سر بچه ها میزنم .........
شادی جان امیدورام ناراحت نشده باشی بز هم ازت معذرت میخوام
عزیزان اینو یادتون باشه برای تربیت و اینکه بچه مودب و منضبط و خوبی داشته باشید قبل از هر چیز باید خونسردی خودتون رو حفظ کنید وگرنه باخته اید.دقت کنید میگم خونسرد ... نه بی خیال
زندگی زیباست ای زیبا پسند ....
من چند بار با پسرم رفتار بدی کردم البته چند بارش بخاطر خودش بود دو سه بار هم از خستگی.همیشه هم پشت دعوا از گریه ضجه میزدم.اما حالا میگم ای کاش هیچ وقت باهاش دعوا نمیکردم و صبح تا شب اون صورت معصوم و قشنگشو میبوسیدم.دستاشو میزاشتم رو چشمام تا آروم بگیرم.کاش بیشتر بوش میکردم بغلش میکردم و هزار بار داد میزدم .........مهراد مامان عزیز دلم .........دوست دارم..............اما چه کنم که از اون روزا جز حسرت چیزی واسم نمونده.چون مظلومانه فرشته خدا شد........مهراد جان حلال کن این مادر خطاکار و روسیاهو.منو ببخش و شفیعم باش
مثل آنکه شاهرگ احساسم را زده باشی ..بند نمی آید دوست داشتنت
فرزانه جان الهی قربونت برم من وای بر من دورت بگردم عزیزم
خودت رو ناراحت نکن گرچه میدونم که حرف بیخودیه که میزنم از دست دادن فرزند غمیه که هیچی نمیشه ازش گفت هیچی ..........باور کن الان که دارم تایپ میکنم دست هام میلرزه لب هام هم همینطور الهی من فدات شم خدا بهت صبر بده
هرگز خودت رو سرزنش نکن چون قطعا هدف تو از دعوا کردنش تربیت بوده نه هیچ چیز دیگه دلیلی نداره وجدانت نا آسوده باشه مادر نمونه مادر خووب مادر مهربون مادر بزرگوار مادر دوست داشتنی مطمئن باش هیچی رو براش کم نذاشتی
مهراد منم فقط 2 سالش بود .فقط 2 سال.........قربونت برم مامان جانم...قربون گریه هات ......قربون دردایی که از آمپولها کشیدی......فدات شم الهی.تورو خدا بجه های کوچیکتونو دعوا نکنین ...........
مثل آنکه شاهرگ احساسم را زده باشی ..بند نمی آید دوست داشتنت
فرزانه جان خیلی برات متاسفم.عزیزم خدا بهت صبر بده...خیلی از خوندن پستت ناراحت شدم...نمیدونم چی بگم...
فقط از خدا میخوام که هر چه سریعتر یه مهراد ناز دیگه بیاد تو دلت و دلتو شاد کنه.نمیتونم بگم ناراحت نباش چون.....
خانمها برای سلامتی نینی هامون دعا کنیم...
شما می توانید مهر خود را به فرزندانتان بدهید اما نه اندیشه های خود را زیرا که آنها اندیشه های خود را دارند.

شما می توانید تن آنها را در خانه نگاه دارید اما نه روح شان را زیرا که روح آنها در خانه فرداست که شما را به آن راه نیست حتی در خواب.

شما می توانید بکوشید تا مانند آنها باشید اما مکوشید تا آنها را مانند خود سازید زیرا که زندگی واپس نمی رود و در بند دیروز نمی ماند.

شما کمانی هستید که فرزندتان مانند تیر زنده ای از چله آن بیرون می جهد.کمانگیر است که هدف را در مسیر نامتناهی می بیند و با قدرت خود شما را خم می کند تا تیر او را تیز پر و دوررس به پرواز در آورید....

او هم به تیری که می پرد مهر می ورزد هم به کمانی که درجا می ماند. "

(جبران خلیل جبران
دوستان خوندن کتاب های روانشناسی واقعا مفیدند .مثل کتاب زیر:
کتاب" چگونه به کودک خود نه بگوییم" از دکتر ویل ویلکاف( انتشارات صابرین) .
دکتر ویلکاف پیشنهاد میده که برای هشدار و مجازات میتوانید از وقفه استفاده کنید که توضیحات و شرایط زیادی داره مثلا از کودک بخواهیم جمع رو ترک کنه و برای چند دقیقه در اتاقش تنها وآروم بمونه.(یک دقیقه به ازای هر سال سن کودک )