2777
2789
عنوان

تا حالا سر بچه دوسالتون داد زدید یا تنبیهش کردید

| مشاهده متن کامل بحث + 26633 بازدید | 33 پست

من کارمندم و یه نازی کوچولوی 8 ماهه دارم که خیلی خوابش کمه و از بس که میخواد بیدار بمونه و شیطونی کنه خیلی کلافه میشه و گریه میکنه و غر میزنه. وقتیم میخوام بخوابونمش انگاری بهش بر میخوره بیشتر گریه میکنه. و چون شیر خودمو نمیخوره واقعا نمیدونم چیکارش کنم. حتی گاهی روی پاهام دو سه بار چشماش بسته میشه ولی فر میخوره و خودشو بیدار میکنه.مامانای باتجربه بگین چیکار این شیطون بلا کنم؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واى فرزانه جان چقدر با خوندن مطلبت گريه كردم و خودمو لعنت كردم،منم يه دختر ١٠ماهه دارم كه گاهى واقعا كفريم ميكنه از صبح تا شب باهاش تنهام و اون اقتضاى سنش منو اذيت ميكنه با كنجكاوياش،منم داد ميزنم سرش و خودمو لعنت ميكنم 

الان وقتى مطلبتو خوندم انقدر عذاب وجدان گرفتم كه خدا ميدونه چون خدا با سختى و تو اوج نا اميدى اين بچه رو بمن داد وااااى برمن چقدر ناشكر بودم چقدر دخترمو ناخواسته اذيت كردم خدا منو ببخشه قول ميدم جبران كنم، قول ميدم داد نزنم ديگه، قول ميدم ديگه اذيتش نكنم، خدا بهت صبر بده عزيزم بخدا گريه م بند نمياد اذانه صبحم هست خدا بهت ارامش بده انشالله😔🙏

ازباران مهربانترنداشتيم،بيشتركه باريد؛عين مصيبت شد...محبت بيش ازحد،مصيبت ميشودجانم؛مصيبت...