یه موضوعی خیلی توی این سایت به چشم میاد ذهن منم درگیر کرده. میخوام نظرتون رو بدونم.
اونم اینه که بیشتر خانوما یا به کسی که سیاست داره غبطه میخورن، یا میخوان یاد بگیرن یا در حسرت یاد نگرفتنش موندن...
نظر خودمو میگم اول
در دوران نامزدی داشتن سیاست یا ب قولی روو نبودن کار سختی نیست. کلا توی دورانی که زیر یه سقف نیستین حرف زدن های قشنگ و پنهان کردن نارحتی و قربون صدقه رفتن برای گرفتن یه خواسته یا امتیاز راحت تره. به عبارتی این مدل سیاست داشتن به نظر جالب میاد (البته به نظر بقیه) ولی باید بگم شما بعد یه مدت که با هم زندگی کردید همو بلد میشید. اخلاق و عادات همو. و طرفتون عین آب خوردن میفهمه شما به قولی دارید سیاست به خرج میدید یا خود واقعیتون رو رفتار نمیکنید.البته این عالیه که غر غر نکنید یا خواسته تون رو با احترام بگید و این تااخر عمر نباید فراموش شه اما فقط خواستم بگم کلا تو زندگی زیاد رو نبودن یا به قول خانوما سیاست داشتن یه شمشیر دو لبه س.
شمابا این کار به همسرتون هم میگید تو هم روو نباش. تو هم سیاست داشته باش
به نظر من بهترین سیاست زن اینه که خود واقعیش باشه. حرفشو مستقیم بزنه. من فکر میکنم مردها انقدرها هم بی حواس نیستن که متوجه نشن گاهی ماهاواسه اینکه کارا مطابق میلمون پیش بره یه رفتارهایی میکنیم باب میل اونها.
ولی میخوام بدونم نظر من درسته؟ یوقتایی فکر میکنم شاید من دارم اشتباه میکنم!!
:))))))