2777
2789
عنوان

سیاست داشتن زن خوبه یا بد؟

1390 بازدید | 72 پست

یه موضوعی خیلی توی این سایت به چشم میاد ذهن منم درگیر کرده. میخوام نظرتون رو بدونم.

اونم اینه که بیشتر خانوما یا به کسی که سیاست داره غبطه میخورن، یا میخوان یاد بگیرن یا در حسرت یاد نگرفتنش موندن...

نظر خودمو میگم اول

در دوران نامزدی داشتن سیاست یا ب قولی روو نبودن کار سختی نیست. کلا توی دورانی که زیر یه سقف نیستین حرف زدن های قشنگ و پنهان کردن نارحتی و قربون صدقه رفتن برای گرفتن یه خواسته یا امتیاز راحت تره. به عبارتی این مدل سیاست داشتن به نظر جالب میاد (البته به نظر بقیه) ولی باید بگم شما بعد یه مدت که با هم زندگی کردید همو بلد میشید. اخلاق و عادات همو. و طرفتون عین آب خوردن میفهمه شما به قولی دارید سیاست به خرج میدید یا خود واقعیتون رو رفتار نمیکنید.البته این عالیه که غر غر نکنید یا خواسته تون رو با احترام بگید و این تااخر عمر نباید فراموش شه اما فقط خواستم بگم کلا تو زندگی زیاد رو نبودن یا به قول خانوما سیاست داشتن یه شمشیر دو لبه س.

شمابا این کار به همسرتون هم میگید تو هم روو نباش. تو هم سیاست داشته باش

به نظر من بهترین سیاست زن اینه که خود واقعیش باشه. حرفشو مستقیم بزنه. من فکر میکنم مردها انقدرها هم بی حواس نیستن که متوجه نشن گاهی ماهاواسه اینکه کارا مطابق میلمون پیش بره یه رفتارهایی میکنیم باب میل اونها.

ولی میخوام بدونم نظر من درسته؟ یوقتایی فکر میکنم شاید من دارم اشتباه میکنم!!

:))))))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منکه سیاست ندارم نمیزارم چیزی تو دلم بمونه فقط چون احساس خفگی بهم دست میده ولی یکمدت همش شوهرم بهم میگفت تو سیاست داری خخخ ..سیاست چیه انگار داری نقش بازی میکنی 

یک صلوات واسه زندگیم و حل مشکلاتم بفرست ❤

طولانی بود نخوندم...من ساسیت ندارم نمیدونم چیه😯🤐

لعنت به شبهای بعد از توووووو  به دردی ک ماند از توووووو.....‌‌  به دادم نمیرسی.....  رفتی آواره شد خانه😢ماندم غریبانه😭لعنت به بی کسی💔🤦‍♀️

هیچی مثل راستگویی و صاف و سادگی نیس مخصوصن تو روابط. ادم مگه وقد میتونه فیلم بازی کنه بلخذه گندش در میاد. زندگی خود من سر سیاست بازیای مادر شوهر و پسرش که ما بهش میگیم دورویی و دروغ گویی‌ به گند کشیده شد. منطقی بودن از همه چی بهتره. 

خیر، در لفافه صحبت کردن با مرد، حتی اگر به تمام رموز اخلاقیت آشنا باشه، خیلی بهتره و کارآمدتر . بعد از ۱۰_ ۱۲ سال رک بودن به این نتیجه گرانبها رسیدم. 

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸
ببین مثلا زن یه خواسته ای داره کرد موافق نیست چاره ای تداره که از راه سیاست وارد بشه طوری که مرد خود ...

مثلا اخه چه خواسته ای؟ تو مسایل جنسی من خیلی مخالف نیستم تازه لوند بودن و جذاب و غیر قابل پیش بینی بودن هیجان انگیز هم هست اما بقیه خواسته ها نه.

خب خواسته رو بگید. اگه موافق نیس اخه چرا گولش بزنیم؟!

به تعریف سیاست برمیگرده

همین غر نزدن و صبور بودن و قشنگ حرف زدن اگر اسمش سیاست باشه چیز خوبیه . یا در نظر گرفتن هدف نهایی که خوشبختی خود و همسر و فرزندانه و گذشت کردن از موضوعات کوچک و خوردنکردن اعصاب بچه ها و... همه جزو سیاست هستن

تا حد زیادی هم ذاتیه البته اکتسابی هم میشه بدست اورد ولی نیاز به هوش داره. بعضیها یک تعریفی از سیاست شنیدن و میخوان انجام بدن و درنهایت خودشون رو ضایع میکنن . وقتی به عدم صداقت و .. تعبیر بشه بده

والا الان برو اروپا اگه ۲ تا دوست پسر دوست دختر یا زن و شوهر با سیاست دیدی بیا بزن تو دهن من😂😂

ایرانیا کلا این مدلین انگار ک از خودشون فرار میکنن دوس ندارن خود واقعیشون باشن واسه همین بهترین و راحتترین گزینه واسشون سیاسته

جای اینکه برن پیش مشاور یا پزشک مشکل اخلاقی یا جسمیشونو حل کنن از قبل ازدواج با دروغ و پنهون کاری(یا به قول خودشون سیاست) ازدواج رو پیش میبرن با هدف این که فقط ازدواج کنن😐

ولی بعد ازدواج همه چی رو میشه.....

#نه_به_لایک