2777
2789
عنوان

سیاست داشتن زن خوبه یا بد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1390 بازدید | 72 پست
😂😂😂😂😂 مامانمم میگه فقط برا بقیه بلدی یاد بدی...جدا از همه ی اینا اصلا یادندارم.

منم اینجوریم اصن نمیتونم سیاست داشته باشم.

ولی از ی طرف شوهرم چون میدونه من همیشه راست میگم به حرفای خونوادش زیاد باور نمیکنه.

ینی چیزی ب ضد خودمم باشه میگم وقتیکه حقیقت باشه

دوستان

من با بخشی کار دارم که در زندگی مشترک انجام میدیم. وگرنه با دیگران سیاست داشتن خیلی هم خوبه من درمورد شریک زندگی حرف میزنم. در این مورد نظر بدید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه متاسفانه اکثریت تعریفشون از سیاست دروغ گفتن و موذی گریه من منظورم اینکه جز راست نباید گفت  ...

اون سیاستی ک دروغ گفتن توش باشه سیاست کثیفه منم قبولش ندارن.

دیقا به جیزیکه میگی معتقدم.

اگه سیاست رو اینطوری معنی کنید بله. ولی این اسمش سیاست نیست. از نظر خانوم های ایرانی سیاست عبارت است ...

پس این تعریف و نظری که گفتین اشتباهه نه ک سیاست داشتن. 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

استاتر معنی سیاست ریا و دورویی نیس اولا باید معنیشو بدونی سیاست یعنی قلق و رگ خواب شوهر بیاد دستت بدونی چطور رفتار کنی دعوا و بحثی و تنش بوجود نیایند ربطی ب خود واقعی بودن یا نبودن نداره اینا دو بحث کاملا جدا هستن

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

سیاست من ک بی سیاستیه تا الانم ک جواب داده 😐😂

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
دقیقا  بنظر منم اینطوره  و فک میکنم سیاست اصلا دورویی و گول زدن نیست فقط هنر درست برخورد ...

درسته یکجور بزرگ شدن و تعیین اولویت هاست . در فرد بالغ کنترل احساسات با زیربنای صداقت و خیرخواهیه

نوع عامیانه و غلطش اینه که یک فرد بدجنس و نادان و عجول یهو تصمیم بگیره سیاست اعمال کنه و فقط به بزرگ و کوچیک ضربه میزنه. مثالش مادرهای احمقی هستن که سرخواسته هاشون از شوهر بچه رو یادمیدن میندازن جلو و به روح حساسش استرس میدن یا مادرشوهرهای نادان که میانه پسروعروسشون رو بهم میزنن و درنهایت گند میخوره به زندگی پسره و ....

دوستان من با بخشی کار دارم که در زندگی مشترک انجام میدیم. وگرنه با دیگران سیاست داشتن خیلی هم خوبه ...

با شریک زندگیت دو رو باشی بشدت بده.

الان من بعضی کارارو میکنم همه فک میکنن از سیاستمه ولی واقعا اینجوری نیس از دوس داشتن شوهرمه.

اگه بخوام عین مطلب رو برات بنویسم طولانی میشه. ولی بطور کلی اگه از دستش ناراحتی، نباید همون لحظه به ...

درسته موافقم. منم اینکارو میکنم.

اما شنیدید میگن زنه مردو رام کرده؟ یا مثلا میگن مثل موم توی دستاشه؟

من اینارو نمیفهمم!! مثلا چی میشه؟! من که فکر میکنم در این موارد مرد خودش یه مشکلی داره...نمیدونم!

استات معنی سیاست ریا و دورویی نیس اولا باید معنیشو بدونی سیاست یعنی قلق و رگ خواب شوهر بیاد دستت بدو ...

سیاست برای منم اینجور تعریف شده ولی متاسفانه زنای ایرانی ۹۰ درصدشون جمله اول شمارو اجرا میکنن

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
درسته یکجور بزرگ شدن و تعیین اولویت هاست بدترین حالتش اینه که یک فرد بدجنس و نادان و عجول یهو تصمیم ...

چقدر خوبه با یکی هم فکر باشی❤️

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
اگه سیاست رو اینطوری معنی کنید بله. ولی این اسمش سیاست نیست. از نظر خانوم های ایرانی سیاست عبارت است ...

دقیقا سیاست تو عوام اینجوری معنی میشه که فتاری بر خلاف عقیده ات انجام بدی مثلا از خواهرشورت متنفری ولی همیشه قربون صدقه اش بری و یه جور دیگه که نفهمه حالش رو بگیری این تعبیر درستی از سیاست وگرنه این که غر نزنی و در لحظه دعوا نکنی کنترل کردن خشم و احساسات لخظه ایه که خیلی هم خوبه ولی این اصلل سیاست نیست

سیاست این نیس با شریک زندگیت پنهونکاری و دروغ دغل داشته باشی

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

استاتر از تاپیکت معلومه سیاست و دورویی و ریا میدونی و خود واقعی نبودن اگه اینطوره ک این راه پیش نگیر نتیجه نداره