2777
2789
عنوان

سیاست داشتن زن خوبه یا بد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1390 بازدید | 72 پست
در این جور مواقع، قدرت زن از مرد بیشتره. قدرت فکری یا مالی. تا بتونه مرد رو مثل موم تو دستش بگیره. ا ...

بله درسته. چه حرف زیبایی زدید

اما من صحبتم اینجاست کلا آیا داشتن چنین چیزی ارزشی داره؟ توی جامعه هرخانومی میشنوه یه خانم دیگه میگه رگ خواب شوهرم، قلقش ...نمیدونم هرچی...توی دست منه اینو ارزش میدونه تازه میخواد یاد هم بگیره

به نظر من این ارزشی نیست که یادگرفتنی باشه. به نظر من سیاست یه جور سو استفاده س

حداقل تو ذهن من اینجوری جا افتاده

مثلا شوهرم یه مدت گیر داد تو حجابت بده اصلا مقنعه سر کن بعد منم گفتم باشه عشقم فقط مقنعه کثیف و چر ...

خب شما فکر میکنید اون نفهمید شما اینکارو عمدی انجام دادید؟

یکبار نمیفهمه...دوبار...ولی بعد میفهمه...

بهرحال کارتون خیلی جالب و خلاقانه بود :)))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شما فکر میکنید اون نفهمید شما اینکارو عمدی انجام دادید؟ یکبار نمیفهمه...دوبار...ولی بعد میفهمه.. ...

خب در هر صورت باید بفهمه پوشش خود من فقط به خودم ربط داره باید باهاش کنار بیاد😐

استارتر من مجردم ولی منظور شما رو تا حدودی درک میکنم

شما میپرسید اینکه کسی میگه شوهرم مثل موم تو دستمه و.... نتیجه چه رفتاریه اگر عدم صداقته ایا واقعا یک عمر زندگی ارزش این ریاکاری رو داره؟

نظر من اینه که تا حد زیادی به کاراکتر مرد برمیگرده . هرچقدر مرد سالمتر بالغتر و بی عقده تر باشه سیاست صحیح و صادقانه مثل زندگی اروپاییها بیشتر جواب میده و درنهایت مرد اگر بفهمه زنش مهربانه و داره فداکاری میکنه بیشتر علاقمند میشه(همون غر نزدن و اینها)

ولی بعضی مردها نقطه ضعف دارن و میخوان حس مدیریت و قدرت کنن من در اطرافم زنهاشون رو دیدم که به مرور زمان باهم انطباق پیدا کردن مثلا زنه دائم در حال غش کردن و ضعف کردن و دفع کردنه😅 مرده هم جمعش میکنه و حس سوپرمنی داره. اینهم نوعی سیاسته

اون نوعش که دروغ و تزویر و حرمسرابازیه خاص خاورمیانه و چندهمسری و جنگ قدرت بین زنها و مادرهاست که فقط یک مرد بی مغز رو برای مدت کوتاهی تحت تاثیر قرار میده و دربلند مدت هم زندگی سه نسل رو خراب میکنه

شما کسانی ک سیاست دارن و دو رو ریاکار خطاب کردین پاسخی جز این هم نمیشه داد احتمالا شما جز کسانی هستی ...

من سیاست رو معنی کردم تازه از دیدگاه خودم. من با «کسانی» که سیاست دارن کاری نداشتم چون هرکسی به زعم خودش داره درست ترین کارو انجام میده. من فقط خواستم بحث کنیم و توی تفکرمون تغییر ایجاد کنیم (شاید من اشتباه میکنم) فقط معتقدم اینکه فکر میکنیم شوهرمون اینکارها رو نمیفهمه درست نیست.

این سومین باریه که شما درمورد من قضاوت میکنید! که من چطور ادمی هستم و چه طور رفتار میکنم!

این همه سیاستی که ازش حرف میزنید نیاز به پختگی داره و یکی از نشونه های پختگی قضاوت نکردنه

بذارید روشن کنم

من وقتی از همسرم ناراحتم میگم ناراحتم. وقتی بهم دستوری میده که احساس میکنم دلیلی نداره انجام بدم انجام نمیدم. با خانواده ش رک و راست هستم و هیچوقت برای خوش اومدن خودش یا کسی جور خاصی رفتار نکردم. نمیگم هرگز دعوا نکردم اما از اول نشونش دادم من صادقم و اون هم ازین لذت میبره.

این حرفی هم که درمورد مردها(که متوجه سیاست بازی های ما میشن) میزنم هم خود همسرم گفت و من فکر کردم بد نیس به بقیه هم بگم!

موفق باشید

خب در هر صورت باید بفهمه پوشش خود من فقط به خودم ربط داره باید باهاش کنار بیاد😐

افرین حق با شماست. اما اگر من بودم هرگز نمیگفتم باشه عزیزم اینکارو انجام میدم. از اول انجام نمیدادم. میخواد دعوا کنه یا نه. بالاخره بدست آوردن هرچیز ارزشمندی (مثل استقلال فکر و پوشش) تاوانی داره!

من سیاست رو معنی کردم تازه از دیدگاه خودم. من با «کسانی» که سیاست دارن کاری نداشتم چون هرکسی به زعم ...

عزیزم اینهمه دورویی و عجباااا خوبه متن تاپیکتون هس خدایی نبود میخواستی چی بگی باشه اصلا حق باشماس!!موفق باشی

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

افرین حق با شماست. اما اگر من بودم هرگز نمیگفتم باشه عزیزم اینکارو انجام میدم. از اول انجام نمیدادم. ...

ما اصلا دعوا نمیکنیم😁بیشتر مواقع هم من کوتاه میام اگه منطقی باشه خرفش ولی رو پوششم حساسم خعلی😐

بله درسته. چه حرف زیبایی زدید اما من صحبتم اینجاست کلا آیا داشتن چنین چیزی ارزشی داره؟ توی جامعه هر ...

بله دوستم منم همینطور فکر میکردم، اما وقتی میبینی  آدمی که  متظاهر و دورو هست اما همه تعریفش رو میکنن ونه تنها در مقابل همسر بلکه درمقابل دیگران هم با دورویی و ریا برخورد میکنه اما بسیار موفقه .که به تعبیر خودم دیگران رو گول میزنه. اما تو بسیار تلاش کردی که صادق بمونی و بهای گزافی دادی. بعد به این نتیجه میرسی که سعی کن صادق بمونی، اما حرفات رو در لفافه بزنی.

من با شما موافقم، و به نظرم بخاطر تربیت درست خانوادگی ارزشی برای دورویی‌ای که به غلط سیاست نام گرفته قایل نیستید.

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸
استارتر من مجردم ولی منظور شما رو تا حدودی درک میکنم شما میپرسید اینکه کسی میگه شوهرم مثل موم تو دس ...

انشا شما دلپذیره

بله درسته

هرچیزی یه دلیل و یه نتیجه داره. یعنی چیزی که ایجادش میکنه و عاقبتی که درپی داره

پیدا کردن مرد سالم و درست نتیجه یه تفکره سالم و درست از طرف ما خانوم هاست. تفکر درست...

عزیزم اینهمه دورویی و عجباااا خوبه متن تاپیکتون هس خدایی نبود میخواستی چی بگی باشه اصلا حق باشماس!!م ...

دو رویی رو متوجه نشدم. ببینید شما خودتون اومدید گفتید سیاست خوبه و شما احتمالا سیاست داردی بعد خودتون از جملات من ناراحت شدید و گفتید من به شما توهین کردم. خب مگه من گفتم شما دو رو هستید؟ این نظر منه که سیاست چنین معنی ای داره. حالا شما به خودتون گرفتید رو من نمیفهمم چرا...:))))))

بله دوستم منم همینطور فکر میکردم، اما وقتی میبینی  آدمی که  متظاهر و دورو هست اما همه تعری ...

بی نهایت ادم دور و بر من هست که اینطوری فکر میکنن

اما بخش هیجان انگیز ماجرا اینه که همسرم منو تشویق میکنه و هیجان انگیز تر اینکه من اصولا از این رفتارم که حرف میزنم با حمایت همسرم بقیه تحت تاثیر قرار میگیرن و اعتماد به نفس بیشتری در این باره پیدا میکنم.

میدونید ، خیلی جاها توی این سایت دیدم که بسیاری از خانوم ها از اینکه سیاست ندارن ناراحتن یا تلاش میکنن یاد بگیرن

من خیلی متاسف میشم

گفتم شاید بتونم با این روش بگم اصلا مهم نیس که شما سیاست ندارید اتفاقا یکی از بزرگترین سیاست های دنیا صادق بودنه

البته با آدم درستش

از تمام صحبتها گذشته موضوع بسیار خوب و مفیدی انتخاب کردید. منهم همیشه درمورد مکانیسم سیاست فکر میکردم و برام سوال بود. از وقتی یادمه مادرم غرمیزد و شکایت داشت که چرا درقبال پدرم سیاست نداره. وقتی هم تصمیم به سیاست بازی میگرفت  ارامش ذهنی منو سلب میکرد و مورد سواستفاده روانی قرار میگرفتم و اخرش هم که به هیچ جا نمیرسید بدتر خشمگین میشد. من از همون موقع فهمیدم سیاست ذاتیه نیاز به صبوری داره و ریاکاری فقط در برابر مرد بیشعور جواب میده و صداقت و انسان بودن در برابر مرد فهمیده