2777
2789
عنوان

بچها هرچی تو کیبوردتونه کپی کنید😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1111 بازدید | 117 پست

rosetta ston

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخواهمت...

آنطور که هوا را میخواهم

آنطور که نبضم را دوست دارم

و آنطور که اولین بار است انگار

چشمم به یک جنس مخالف می افتد!!

آدم باید سرش توی حساب و کتاب باشداصلا بدون حساب و کتاب که نمیشود زندگی کرد بعضی ها فکر میکنند زندگی مثل خاله بازی های دوران بچگی شان خواهد بودهمه چیز را سرسری و سطحی می بینند در حالی که زندگی یعنی بیدار شدن های ممتد هفت صبح و به هزار در زدن و مثل چی کار کردن که آخر ماه قسط عقب افتاده نداشته باشی البته این ها فقط زندگی است،یا ساده تر بگویم حداقل زندگی است زندگی واقعی بیست و پنج روز هفت صبح بیدارشدن دارد ولی پنج روز هم حق داری ساعت زنگی ات را خاموش کنی و سرت را ببری زیر بالشت زندگی واقعی زندگی لذت بخش یعنی برای کسی تلاش کنی که وقتی حالت بد است وقتی نا میزانی یا در راه اشتباه قدم بر میداری چشم از تو بر ندارد و خودت و خودش را یک تیم تصور کند که محکوم است به بردن .بله من در این دنیا به فکر یک زندگی لذت بخش هستم نه فقط به فکر زندگی!

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  

🔺 یک درس اقتصادی از ایستگاه‌های صلواتی❗️

🔸این روزها بسیاری از هم می‌پرسند با گرانی‌های اخیر چه کنیم؟ خیلی‌ها راهکار را در خریدن می‌دانند. آنها زیاد خرید می‌کنند و انبار خود را پر از کالاهای مختلف می‌کنند و این را پاتکی به تک‌های گرانی می‌دانند.  برخی‌ها هم می‌سوزند و می‌سازند چون راه دیگری ندارند.

🔹مراسم محرم امسال اما شاهد یک اتفاق ویژه در برخورد با گرانی‌ها بودیم. قیمت ظروف یک‌بار مصرف در آستانه محرم به شدت افزایش یافت. کسانی که ایستگاه صلواتی راه انداخته بودند یا می‌خواستند نذری بدهند، زانوی غم بغل نگرفتند و به سرعت راهکاری مشخص برای این گرانی پیدا کردند.

🔸استکان‌های شیشه‌ای، جای لیوان‌های یک بار مصرف را گرفت. بشقاب‌های رویی ( همان روحی خودمان) جای ظرف‌های یک بار مصرف را گرفت. این ابتکار را به شخصه در 10 یا 15 ایستگاه صلواتی در تهران و کرج دیدم.

🔹شرایط کشور چه بخواهیم و چه نخواهیم غیر عادی و ویژه است.  مسؤولان کشور هم نشان داده‌اند فعلا نمی‌توانند به سرعت این وضعیت را کنترل کنند و باید خودمان را با این اوضاع غیر عادی هماهنگ کنیم.

🔸خریدن، خریدن و خریدن راه حل مقابله با این وضعیت نیست. خریدن تنها باعث می‌شود قیمت‌ها هر روز بالاتر رود چون آنهایی که دستی بر این آتش دارند، به فکر من و شما نیستند و تنها به سود زندگی خود فکر می‌کنند. برخی از این افراد برای سود بیشتر از خانواده خود می‌گذرند چه برسد به ما.

🔹ما به عنوان کسانی که استخوان‌هایمان در حال خرد شدن در زیر چرخ اقتصاد است باید کار کنیم. اولین گام، نخریدن است و گام دوم جایگرین کردن درست مانند کاری که ایستگاه‌های صلواتی انجام دادند.

🔸شاید در نگاه اول پیشنهاد استفاده از کهنه به جای پوشک خنده دار به نظر می‌رسید اما اگر بخشی از پدران و مادران بچه‌های خود را کهنه می‌کردند و پوشک روی دست صاحبان پوشک باد می‌کرد آنها مجبور بودند با قیمت پایین آن را به بازار عرضه کنند.

🔹وقتی ما دوان دوان به سمت خرید کالاهای مختلف می‌رویم و از هر کدام چندتا هم می‌خریم، آنهایی که دستی بر آتش دارند به ویژه محتکران تلاش می‌کنند از این عطش بیشترین سود را ببرند.

🔸واقعا وقتی ما برای ثبت نام خودرو سر و دست می‎‌شکنیم، نمی‌شود انتظار داشت قیمت‌ها سیر نزولی داشته باشد. باور کنید ماشین‌های شرکت‌های خودروساز تا سال‌ها نمی‌تواند در انبار خاک بخورد، بالاخره آنها مجبور می‌شوند آنها را به بازار عرضه کنند.

🔸باید باور کنیم ما هم در بوجود آمدن این شرایط کم تقصیر نداریم. کسانی که کالا احتکار می‌کنند به خوبی ما را شناخته‌اند. آنها می‌دانند وقتی کالایی کم می‌شود، مردم به هم رحم نمی‌کنند و بسیاری به دنبال خریدن بیشتر کالایی هستند که کم است.

🔹کالا کم عرضه می‌کنند ما هم کم بخریم تا ببینم بالاخره در این میان چه کسی کم می‌آورد. ما یا آنها!

✍️مصطفی داننده

🆔 @GizmizTel 💯

bit.ly/2QWEZWz

خاکی که باشی اسفالتت میکنن:'(

مینا دوست:

بلغورگندم روپختن

لعاب انداخته

مرغ تازه هم انداختن پخته

درآخردرآوردن ریش ریش کردن اضافه کردن

هویج نگینی وقارچ هم ریختن

آب قلم که خیلی عالی معجزه بودبرای این سوپ ریختن

پیازداغ کردن ریختن باادویه نمک فلفل آویشن زردچوبه

گشنیزوجعفری تازه پاک شده وخردشده ریختن گذاشتن جابیوفته 💕

اللهم. صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم هدیه ب روح پاکت پدربزرگ عزیزم 
درسته دیگه عزیزم

خو چرا متنهاشونو میگن تو کیبورد داریم، منظورشون کلیپ برد نیست؟  

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

همین‌طوری تو سکوت داشتیم می‌رفتیم، داداشم یهو به زن‌داداشم گفت: دوست دارم.

جفتشون از خنده غش کردند.

به کسی که دوستش داریم بی‌هوا بگید دوستت دارم

همه حالشون خوش می‌شه😍

کنار تو چه ارومم،چه ارومی کنار من😍😍😘😘