2777
2789
عنوان

بچها هرچی تو کیبوردتونه کپی کنید😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1111 بازدید | 117 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

🍅 واکنش فضای مجازی به افزایش باور نکردنی قیمت رب گوجه‌فرنگی😔😂

🔹‏گوجه کیلویی هفت هزار تومان

پارسال این موقع مرغ کیلویی هفت هزار تومان بود.

🔹‏گوجه جوری گرون شده که وقتی میری کبابی طرف می‌پرسه کنار گوجه تون کباب هم بزنم یا نه؟!

🔹‏قوطی یک کیلویی رُب گوجه فرنگی شده ۱۲۰/۰۰۰ریال.. داعش حوادث اهواز رو برعهده گرفت، آقایان کاش شماهم مسئولیت گُل کاریاتونو برعهده می گرفتید.

🔹خوب خدارو شکر گوجه شد ۷۰۰۰ تومن، دیگه املت هم نمی‌تونیم بخوریم، آخه میدونی به جا کود و آب و نور خورشید، دلار میریزن پاش که شده ۷۰۰۰ تومن😑

🔹الان دیگه لاکچری ترین ماشین، پراید گوجه‌ایه

ما داریم به کجا میریم؟ آقای رئیس جمهور عاجزانه خواهش میکنیم ما رو #به_عقب_برگردون میشه؟ 

♨️ @havadesdaq

تمام افکار خود را روی کاری که دارید انجام می دهید متمرکز کنید، پرتوهای خورشید تا متمرکز نشوند نمی سوزانند
موهیتو🍋 : بلند شو آهنگ مورد علاقه ات رو بذار*-* لباسی رو که دوست داری بپوش چای دم کن🍋 و از پنج ...

واااای تو چقدر خوبی...چه قدر متنت قشنگ بود..آفرین چه حس خوبی دادی

خدای مهربونم دوستت دارم

من قبلا به صفحه کلید میگفتم کیبورد😐😐😐😐

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

واااای تو چقدر خوبی...چه قدر متنت قشنگ بود..آفرین چه حس خوبی دادی

واقعا ایوووول به تو که انقدر جذب حال خوبت زیاده عزیزمی خوبی از خودته 😍😍😍

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))