2777
2789

من خودم باشم به شخصه مربی بهداشت ...

چون محیط بیمارستان رو اصلا دوست ندارم خیلی انرژی منفیه 

وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به صورت قراردادی منظورم هست به نظرتون کدوم بهتره

آموزش پرورش قراردادی فایده نداره، برای تابستان هم بیمه رد نمیکنه برات

اگه رسمی میشی آموزش پرورش،اگه رسمی نمیشی برو همون بیمارستان

آموزش پرورش قراردادی فایده نداره، برای تابستان هم بیمه رد نمیکنه براتاگه رسمی میشی آموزش پرورش،اگه ر ...

تو بیمارستانم رسمی نمیشم 

میشه لطفا بگین شرایط قراردادی تو اموزش پرورش چطوریه؟ ایا تابستون حقوق میدن؟ 

تو بیمارستانم رسمی نمیشم میشه لطفا بگین شرایط قراردادی تو اموزش پرورش چطوریه؟ ایا تابستون حقوق میدن؟

قراردادی آموزش پرورش تابستان نه بیمه رد میشه نه حقوق داره، مجبوری تازه خودت پول بدی بیمه رد کنی

حقوقش پایین تر از بیمارستانه(زیر ۱۵)

احتمال اینکه رسمی کنن هم خیلی کمه،قراردادشون یک ساله است اکثرا

به نظرم برو بیمارستان،کنارش آزمون آموزش پرورشو هم بده

بازم میخوای از یه نفر که مربی بهداشت قراردادیه بپرس چون من ندیدم کلا تو منطقه مون، نیروی جدید قراردادی هم ۲ ساله دیگه نمیگیرن

قراردادی آموزش پرورش تابستان نه بیمه رد میشه نه حقوق داره، مجبوری تازه خودت پول بدی بیمه رد کنیحقوقش ...

اهان 

مرسی خیلی ممنونم 

اخه دوستم طراحی دوخت خونده درس میده هنوزم قراردادی کار میکنه ولی نمیدونم چجوریه که هنوز میگیرن و تونسته کار کنه اخه شما گفتین نمیگیرن 

اهان مرسی خیلی ممنونم اخه دوستم طراحی دوخت خونده درس میده هنوزم قراردادی کار میکنه ولی نمیدونم چجوری ...

هنراموزی فرق میکنه قضیه اش ، وقتی کمبود داشته باشن نمیتونن از معلم های دیگه استفاده کنن چون تخصصیه مجبورن از بیرون بگیرن(اکثرا با پارتی)

ولی مربی بهداشت رو میتونن کلا به مدارس ندن و اتفاقی هم نیوفته

راستشو بخوای من اصلا تا الان نشنیده بودم مربی بهداشت هم قراردادی میگیره،مطمئنی؟

هنراموزی فرق میکنه قضیه اش ، وقتی کمبود داشته باشن نمیتونن از معلم های دیگه استفاده کنن چون تخصصیه م ...

اهان مرسی 

فکر میکردم مثل دوستم بگیرن 

حالا با توجه به اینکه بیمارستانم رسمی نمیکنن باز کدوم بهتره؟ 

حقوق بیمارستان حدودا چقدره؟ ساعت کاریش چطوره؟

خیلی ممنونم که وقت میذارین راهنمایی میکنین واقعا بهتون نیاز دارم 

حقوق بیمارستان ۱۵ ۱۶ تومن 

شیفت چرخشی داره و روزای تعطیل هم تعطیل نیستیم و شیفت شبم داره 

خیلی ممنونم که وقت میذارین راهنمایی میکنین واقعا بهتون نیاز دارم حقوق بیمارستان ۱۵ ۱۶ تومن شیفت چرخش ...

پس حق شیفت و اضافه کار و ... نداره؟۱۵ تومن که چیزی نیست

آموزش پرورش هم همین حدود میشه،اگه میتونستی آزمون بدی و رسمی قبول بشی خیلی بهتر بود برات. قراردادی تو آموزش پرورش مشکلش فقط تابستانه که بیمه رد نمیکنن

بازم ببین کدوم به نظر خودت بهتره