2777
2789
عنوان

بچها هرچی تو کیبوردتونه کپی کنید😂

1111 بازدید | 117 پست

کپی کنید بینم چیا هست😂 تقلب نکنید...

این برا خودم بود😐😐😐 مال دیروزه

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، امروز در بازار آزاد سکه تمام بهار آزادی طرح جدید 5 میلیون و 70 هزار تومان و سکه تمام بهار آزادیطرح قدیم 4 میلیون و 551 هزار تومان معامله شد.

در بازار آزاد هر قطعه نیم سکه بهار آزادی دو میلیون و 550 هزار تومان،ربع سکه یک میلیون و 400 هزار تومان و هر قطعه سکه گرمی 700 هزار تومان فروخته می‌شد.

هر گرم طلای 18 عیار نیز امروز 512 هزار  تومان ارزش‌گذاری شده بود، ضمن آنکه هر اونس طلا در بازارهای جهانی با قیمت 1200 دلار معامله می‌شود.

تیکر تولدم.......لطفا برای خوب شدن زندگیم یک صلوات بفرستین :)

موهیتو🍋 :

بلند شو آهنگ مورد علاقه ات رو بذار*-*

لباسی رو که دوست داری بپوش

چای دم کن🍋

و از پنجره بیرون رو تماشا کن 

ابرها در دل آبی آسمان گردِ خونه ات میچرخن^-^

پرنده های روی کابل در آن شلوغی شهر برای تو آواز میخونن

خورشید برات دست تکان میده🍋

و چمن آب خورده به انتظار برهنگی پاهای توعه★-★

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موهیتو🍋 : بلند شو آهنگ مورد علاقه ات رو بذار*-* لباسی رو که دوست داری بپوش چای دم کن🍋 و از پنج ...

مثل همیشه مثبت👍👍

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

از زمانی که به جای «پیرو حسین» بودن،

«عزادار حسین» شده‌ایم،

در عزای همیشگی مانده‌ایم...

👤 دکتر على شريعتى

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!

https://www.instagram.com/lasermahtab/

ادرس مرکز لیزره کپی کرده بودم برا خواهرم فرستادم

خودت باش! نه تندیسی که دیگران میخواهند.وقتی قالب فکری دیگران می شوی ، زیبا می شوی به چشمشان. اما قبول کن تمام مجسمه ها شکستنی هستند

خيلي ريز و زير پوستي تاپيك زديا

افرين ب سياستت

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

603769748249.....منه بدبختو 

شماره كارت كسيه😐😐😐البته ادامشو پاك كردم

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊