2777
2789
عنوان

عجب بعضیا چرا همچینن

816 بازدید | 65 پست

اومدن تاپیک زدم سؤال پرسیدم چون تردید دارم و دودلم تاپیکمو تعطیل کردن جلل الخالق بخدا نوبره هان!!!

اومدم میپرسم دوستی با پسر بدون اینکه مرزا رو بشکنی و رابطه ای داشته باشین خوبه یا نه ؟!!

چون من و پارتنرم دوساله با همیم حتی بیرونم نرفتیم فقط مغازه ایشون اونم برای ترید که میرفتم همو میدیدیم و در حد چت کردن نه زنگی نه بیرونی نه چیزی ...

و میگه قصدشم جدیه تا شغل مناسب پیدا کنه و درس منم تموم بشه 

الان دو دل شدم بخاطر صحبت های امروز استادم که میگفت دوستی درست نیست و اینا !!!

دوسش دارم نمیدونم چیکار کنم ولی از طرفیم عذاب وجدان دارم!!!

;-)

دوست پسر ممنوعه 😂

بگو نامزد رسمی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دیگه عزیزم استادت درست گفته دیگه 

اگه عذاب وجدان داری و برات مهمه گناه نکنی تمومش کن بهش بگو 

اگه واقعا قصدش جدیه بیاد خواستگاری اگه نه 

الکی خودتو معطل نکن 

بیاد خواستگاری هم قرار نیست فرداش برین زیر یه سقف میتونین یه مدت نامزد باشین بعدش یه مدت عقدین تا اون موقع ان شاء الله کارش جور میشه درس شمام تموم میشه بعدش میرید خونه خودتون 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

استادت از اون خشکه مغزاس ها

قدیم که نی دختر پسر آفتاب مهتاب ندیده باشن ندیده نشناخته ازدواج کنن که

وقتی حدود و مرز هات و چهارچوب رو حفظ میکنی اشکالی نداره

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

استادت سواد داره یا حوزه درس خونده؟دوستی معمولی مشکل نداره

شما سواد دارین عزیزم؟! 

خدا گفته مشکل داره 

شما از خدا بهتر میدونی که میگی مشکل نداره؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
استادت از اون خشکه مغزاس هاقدیم که نی دختر پسر آفتاب مهتاب ندیده باشن ندیده نشناخته ازدواج کنن کهوقت ...

حد و حدودها رو میشه زیر نظر یه بزرگتر هم انجام داد 

اتفاقا اگه واقعا قصدش جدی باشه میره خواستگاری و 

اونجا باهم حرف میزنن نه اینکه دو سال الکی اینجوری وقتش هدر بره آخرم معلوم نیست میاد جلو یا نه 

عزیزم استادت از عهد بوق اومده؟! الان آشنایی ها با دوستی هست دیگه، من با شوهرم دوست بودم، الان شوهرم هست

منم تا یه سنی از پیروان استاد شما یودم، بعدش دیدم همه ازدواج کردن و من مجردم و خواستگار سنتی وجود نداره برام

با دوستی ازدواج کردم

الان تو جامعه چند نفر سنتی لزدواج میکنن.به خصوص توی شهرهای بزرگ

واا دیگه چه مشکلی اتفاقا خیلی بهتره البته اگه قصدت این باشه بیشتر بشناسیش و مثل خیلی ها با وجود دیدن یه سری بدی از طرف باز چشماتو نبندی ،خوبه که بیشتر آشنا بشی باهاش. 

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن

استادت سواد داره یا حوزه درس خونده؟دوستی معمولی مشکل نداره

مشکل داره عزیزم کی گفته مشکل نداره؟

نجات دهنده در آینه نیست...نجات دهنده در نجف است..مولا علی جآنم♥️خبر مرگ مرا بین نجف پخش کنید...دم آخر برسانید فقط بابا را....در مشکلات گره گشا علی ست..اعجوبه ایست این پدر قهرمان من💚 کیست مولا؟ همان که در کعبه به روی شانه ی پیمبر رفت شانه های نبی همان عرش است حیدر از عرش هم فراتر رفت/چرخش روزگار دست علیست کهکشان دانه های تسبیحش در خیبر شکست چیزی نیست فتح آن قلعه بود تفریحش/چند روزی قبل ازل زندگی را شروع کرده علی هر زمان رزق میرسد از راه شک ندارم رکوع کرده علی من نگویم که علی بود خدا نه هرگز!!! اگر بشر بود خدا حضرت حیدر میشد...اللهم عجل لولیک الفرج

عزیزم استادت از عهد بوق اومده؟! الان آشنایی ها با دوستی هست دیگه، من با شوهرم دوست بودم، الان شوهرم ...

اصلش اینه که استاد گفت حالا شما با دوستی ازدواج کردی ،خیلیا هم جنینشونو کنار سطل آشغال رها کردن یا خودکشی کردن 

نمیشه گفت این کار خوبه ‌ضررش بیشتره .استاد هم باید حرف درست رو بزنه.