2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست  دارم شوهرم بهم توجه بیشتری کنی ابراز احساسش خیلی خیلی معذرت میخواهم فقط تو رختخواب نباش&n ...

باز خوبه تو رختخواب رومانتیک باشن همونم نیستن 

امیدوارم لحظه به لحظه ی زندگیتون خدا کنارتون باشه   
اول خودم بگم
رفتم دندون عقلمو نهفته بوده جراحي كردم تو شهر غريب  چقد  درد كشيدم خانواده شوهرم حتي يه زنگ نزدن حالمو بپرسن در صورتي ك با يه مريضي كوچيك از هركدومشون من حالشونو ميپرسم
شوهرم حتي زحمت نكشيده تو گروهشون بگه ميگه تو ادمي نيستي ك به اين چيزا احتياج داشته باشي 
حالا هركي گوزش بپيچه ب من ميگه حالشو بپرس

ازکجا بگیم ازگرونی ازبچه ها ازهمسایه مردم آزار آرزوی یک ساعت سکوتو دارم اما صداشون نمیزاره خدالعنتشو ...

واقعا راست میگید به مامانم میگفتم خودمون که دستمون به دهنمون میرسه ولی انقد باید برای مردم کشورم برای بچه هاییکه شب گرسنه میخابن برای مردهاییکه غصه نون شبشونو دارم بخورم که اعصابم بهم میریزه همش دارم غصه دیگرانو میخورم

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  
شوهرم اونور دنیاس من اینور.. دوس دارم فریاد بزنم ازین همه دلتنگی که بغض شده داره خفم میکنه.. میترس ...

ایشالا که زودتر بهم برسید گلم برات دعا میکنم میدونم سخته

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️