2777
2789

بچه ها من وقتی نماز میخونم ب طرز عجیبی حالم خوبه با شوهرم خوبم واسه کار ودانشگاهم همه چیز ردیفه .اما اگ نخونم حالم خرابه با شوهرم مدام دعوامون میشه تو دانشگاه بی اعتماد ب نفسم گند میزنم حال روحیم خرابه

واقعا یعنی نماز اینقد موثره یا تلقینه اخه من اهل تلقین نیستم اما ب محض اینکع دو رکعت نماز بخونم حالم خوب مبشه 

مذهبی نیستم و بی حجابم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما به هر چیزی باور داشته باشی همون برات کار میکنه

میخواد نماز باشه

یه تیکه سنگ شانس باشه

مهره مار باشه

هر چییی اصلا مهم نیست چیه ولی یه چیزی باور داری مطمئنااا کار میکنه 

خوشبحالتمنم قبلنا میخوندم ولی چند سالی هست نمیخونم خیلی دوست دارم شروع کنمو اینکه اره به نظرم تاثیر ...

منم نمیخوندم اما مسجد نزدیک خونمونه دیگه میرم مسجد میخونم و راحت

چجوری خیلیا میشناسم تو عمرشون یک رکعت نخوندن مشکلی هم ندارن

دیدی شاگرد اول کلاس که همیشه بیست میگرفته، وقتی یه نیم نمره غلط داره معلم صداش می‌کنه جلو میگه چرا کم گرفتی چیزی شده بود؟ درحالی که بعضیا همیشه ۱۰، ۱۱ میشن و معلم اصلا به روشون نمیاره؟

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

چرا شروع نمیکنی؟

خیلی دوست دارم شروع کنم

بعد چند سال نخوندم مامانم کلا چادرم رو گذاشته تو کمد

روم هم نمیشه بهش بگم دربیاره یا خودم در بیارم:)

البته یادم هم رفته یک مقدار امروز ایاتش رو گرفتم یک بار از روش خوندم کامل یادم اومد انشالله همت کنم از فردا شروع کنم