خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمیخوام...بخدا نمیخوامش...خدایا تا صبح نکشه ازم بگیرش...خدا باید به یکی بچه بده که لیاقت بچه داشته باشه...نه به ی حیوون عوضی که از مرد بود فقط الت تناسلیش داره...کجای دنیا دیدی که زن حامله رو بزنن؟؟؟حیوونم اینجور نیس..بخدا مار به اون که حیوونه ولی زن حامله رو نیش نمیزنه اصلا سمتش نمیاد، ولی این ....😞😞😞😣😣😣😣
ببین من رفتم خونه مادر شوهرم خواهر شوهرام اونجا بودن برای شام، برای مادر شوهرم سفارش داده بود خریده بودیم رفتیم خریداشو بدیم میخاستن شام بخورن انقد سفره شام ونیووردن تا ما بریم بعد شام بخورن یعنی برای من وشوهرم وبچم شام کم بود ما هم بلند شدیم اومدیم خونمون تازه هر چی براش میخریم پولشو نمیگیریم ولی اگر من این کارو میکردم غوغا میکردن
🧘♂️گروه آبی🧘♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙 وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙 هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘♂️❣️🧘♂️🧘♂️
نمیخوام...بخدا نمیخوامش...خدایا تا صبح نکشه ازم بگیرش...خدا باید به یکی بچه بده که لیاقت بچه داشته ب ...
😢😢😢😢😔😔😔😔😔😔😔عزیزم الهی مشکلت حل بشه به حق این ماه عزیز
خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔