2777
2789
خدانکنه عزیزمهربونم...از خدا میخوام این بچه رو از من برداره بده ب تو.از ته دلم میگم.بخدا دارم گریه م ...

وای عزیزم قربونت برم خدانکنه  ناشکری نکن انشاالله پاقدم کوچولوت خوب میشه برات زندگیت خیلی شیرین میشه گلم امیدداشته باش عزیزدلم

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای عزیزم قربونت برم خدانکنه  ناشکری نکن انشاالله پاقدم کوچولوت خوب میشه برات زندگیت خیلی شیرین ...

نمیخوام...بخدا نمیخوامش...خدایا تا صبح نکشه ازم بگیرش...خدا باید به یکی بچه بده که لیاقت بچه داشته باشه...نه به ی حیوون عوضی که از مرد بود فقط الت تناسلیش داره...کجای دنیا دیدی که زن حامله رو بزنن؟؟؟حیوونم اینجور نیس..بخدا مار به اون که حیوونه ولی زن حامله رو نیش نمیزنه اصلا سمتش نمیاد، ولی این ....😞😞😞😣😣😣😣

راست ميگي عزيزم انتظار بي خودي دارم ازشون

ببین من رفتم خونه مادر شوهرم خواهر شوهرام اونجا بودن برای شام، برای مادر شوهرم سفارش داده بود خریده بودیم رفتیم خریداشو بدیم میخاستن شام بخورن انقد سفره شام ونیووردن تا ما بریم بعد شام بخورن یعنی برای من وشوهرم وبچم شام کم بود ما هم بلند شدیم اومدیم خونمون تازه هر چی براش میخریم پولشو نمیگیریم ولی اگر من این کارو میکردم غوغا میکردن

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  
نمیخوام...بخدا نمیخوامش...خدایا تا صبح نکشه ازم بگیرش...خدا باید به یکی بچه بده که لیاقت بچه داشته ب ...

😢😢😢😢😔😔😔😔😔😔😔عزیزم الهی مشکلت حل بشه به حق این ماه عزیز

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
ممنون بایت دعای قشنگت عزیزم...ببخش اگه ناراحتت کردم

خواهش گلم😚😚😚😚😚😚😚

بزرگترین مشکل من مادرمه که یک ماهه متوجه شدیم توده بدخیم تو سینشه که دکترا میگن خیلی دیر متوجه شده ودرداش داره شروع میشه

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  
ببین من رفتم خونه مادر شوهرم خواهر شوهرام اونجا بودن برای شام، برای مادر شوهرم سفارش داده بود خریده ...

منم شام ميرم خونه مادرشوهرم عي ميگه چي ميخورين اخرش سه تا تخم مرغ درست ميكنه مياره واسه ده نفر ك چشات ببينه دهانت نه مجبور ميشيم اخر شب ساندويج بگيريم

حالا ما مثلا دوريم ازشون دو هفته اي يع بار اونم يع روز ميريم بقيه جاريام ك اكثر روزا اونجان 

ي چند مدت بود هربار ك ميرفتيم ناهار تن ماهي ميذاشت با برنج ميگفت ديروز نيومدين قيمه يا ابگوشت گذاشتم 

حالا ما مثلا دوريم ازشون دو هفته اي يع بار اونم يع روز ميريم بقيه جاريام ك اكثر روزا اونجان  ي ...

ما هم که نزدیکیم سالی دوبا شام یا ناهار میریم خونشون فقط دوست داره شوهرم کاراشونو انجام بده و ی کو چولو سر بزنیم و بریم